AV DK Deals

DK Deals Particulier

Aanvragen kortingscode

Je kunt een kortingscode van een specifieke deal aanvragen door je contactgegevens naar ons te mailen via het daarvoor bestemde formulier aan de rechterzijde van een DK Deal. De kortingscode ontvang je vervolgens in je mailbox. Deze kun je binnen een gestelde termijn verzilveren in de webshop van de leverancier van de betreffende deal.

Aankoop en verzending

Eventuele aankoop vindt plaats in de webshop van een leverancier en wordt tevens door de leverancier verzonden, conform de voorwaarden die gesteld worden in een deal. Als bezoeker ben je nimmer verplicht tot een aankoop en kun je binnen de gestelde termijn wel of niet besluiten tot een aankoop over te gaan. Duurzaamheidskompas.nl is niet betrokken bij een eventuele koopovereenkomst die naar aanleiding van een DK Deal plaatsvindt tussen bezoeker en leverancier.

Voorwaarden DK Deal

Er kunnen specifieke voorwaarden gelden per DK Deal. Deze worden genoemd bij de DK Deal op Duurzaamheidskompas.nl Daarnaast gelden de volgende algemene voorwaarden: – Correspondentie verloopt per e-mail. Je bent zelf verantwoordelijk voor toegang tot je mailbox en dus het ontvangen van de kortingscode. – Bij interesse laat je je contactgegevens achter via het DK Deal formulier en verzenden wij automatisch de kortingscode en verdere details. – Een DK Deal kortingscode is tijdelijk beschikbaar. Na de gestelde termijn kun je geen aanspraak meer maken op de korting en vervalt de waarde van de code. – De kortingscode is niet inwisselbaar tegen contanten.

Aansprakelijkheid

Duurzaamheidskompas.nl is niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen, deelnames en/of aanvragen; (2) typefouten of (tussentijdse) wijzigingen in de voorwaarden van een winacties en/of DK Deal; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de winactie/DK Deal verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

DK Deal Zakelijk
Heeft u een duurzaam product dat u via DK Deal wilt aanbieden? Neemt u in dat geval vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.