AV DK Deals

Algemene voorwaarden DK Deals 

Aanvragen kortingscode

Je kunt een kortingscode van een specifieke deal aanvragen door je contactgegevens naar ons te mailen via het daarvoor bestemde formulier aan de rechterzijde van een DK Deal. De kortingscode ontvang je vervolgens in je mailbox. Deze kun je binnen een gestelde termijn verzilveren in de webshop van de leverancier van de betreffende deal.

Aankoop en verzending

Aankoop vindt plaats in de webshop van de leverancier van een deal en wordt tevens door de leverancier verzonden, conform de voorwaarden die gesteld worden in een specifieke DK Deal. Als bezoeker ben je nimmer verplicht tot een aankoop en kun je binnen de gestelde termijn wel of niet besluiten om tot een aankoop over te gaan. Duurzaamheidskompas.nl staat verder buiten de koopovereenkomst die naar aanleiding van een DK Deal plaatsvindt tussen bezoeker en leverancier.

Voorwaarden DK Deal

Er kunnen specifieke voorwaarden gelden per DK Deal. Deze worden genoemd bij de betreffende DK Deal. Daarnaast gelden de volgende algemene voorwaarden:
– Correspondentie verloopt per e-mail. Je bent zelf verantwoordelijk voor toegang tot je mailbox en dus het (tijdig) ontvangen van de kortingscode.
– Bij interesse laat je je contactgegevens achter via het DK Deal formulier en verzenden wij automatisch de kortingscode en verdere details.
– Een DK Deal kortingscode is tijdelijk beschikbaar. Na de gestelde termijn kun je geen aanspraak meer maken op de korting en vervalt de waarde van de code.
– De kortingscode is niet inwisselbaar tegen contanten.

Privacy

Je kunt een kortingscode aanvragen door je gegevens achter te laten op het daarvoor bestemde formulier aan de rechterzijde van een DK Deal. Je gegevens zijn bij ons veilig: wij geven nimmer je gegevens door aan derden.
Je e-mailadres wordt gebruikt om eenmalig de kortingscode naar je toe te verzenden. Meer over privacy? Check hier onze privacy vevrklaring.

Aansprakelijkheid

Duurzaamheidskompas.nl is niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen/aanvragen; (2) typefouten of (tussentijdse) wijzigingen in de voorwaarden van een DK Deal; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de DK Deal verhinderen of oneerlijk maken of die levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Na de aanschaf van een product met gebruik van de kortingscode van een DK Deal, vervalt de rol van Duurzaamheidskompas.nl/DK Deal. Bij vragen over levering/retourneren/defecte producten/garanties etc. kun je vanaf dat moment terecht bij de leverancier van het product.