Bestellen, Betalen en Verzending

BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M COVID-19 

Op dit moment kunnen het verwerken van bestellingen en het verzenden ervan i.v.m. de corona-uitbraak enige vertraging oplopen. Wij vragen hier je begrip voor. 

Fietskoeriers.nl gaat door met alle activiteiten die nodig zijn voor het bezorgen van pakketten zolang dit past bij de richtlijnen van de overheid. Het RIVM heeft aangegeven dat er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen. Zie ook de informatie op de website van het RIVM. 

Naast de richtlijnen vanuit de overheid volgt Fietskoeriers.nl een aantal extra voorschriften om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo vermijden koeriers fysiek contact tijdens de bezorging en tekenen zij zendingen zelf af (handtekening voor ontvangst komt te vervallen). De koeriers zorgen onderweg voor schone handen door desinfecterende gel mee te nemen en op punten waar dat kan hun handen extra te wassen. 

Voor meer informatie, kun je kijken op de website van fietskoeriers.nl.  

BESTELLEN BIJ DK SHOP

Je bestelt eenvoudig door een product toe te voegen aan je winkelwagen binnen de DK Shop omgeving van Duurzaamheidskompas. Ben je klaar met shoppen? Dan klik je op afrekenen, zodat je in de betaalomgeving komt, daar je contactgegevens en afleveradres kunt opgeven en controleren. Nadat je een betaalmethode hebt gekozen en de betaling is ontvangen, krijg je een bevestiging in je mailbox met een overzicht van je bestelling.  

BETALEN 

Voor betalingen werken we met de bekende en betrouwbare betaalapplicatie Mollie. Binnen de betaalmodule kun je kiezen voor betaalmethoden als iDeal en creditcard. 

VERZENDING 

Voor het verzenden van bestellingen, maken we gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen, hergebruiken we waar kan en mijden we plastic (met uitzondering van hygiëneproducten als mondkapjes waarbij om veiligheidsredenen aangeraden wordt deze afzonderlijk verpakt/verzegeld te verzenden).  
 
Indien mogelijk verzenden we de bestelling als brievenbuspost en altijd met Track & Trace code. Voor het verzenden van je bestelling werken wij samen met Fietskoeriers.nl en diens partners. Dat past bij onze visie voor een betere wereld. Voor lokale verzendingen binnen ‘s-Hertogenbosch werken wij met Shortcut Fietskoeriers.  

Na de bestelbevestiging streven we ernaar dat je de bestelling binnen drie werkdagen ontvangt. Wegens corona kan je pakket enige vertraging oplopen. Wij hopen op je begrip.

VERZENDKOSTEN 

Nederland 

Voor bestellingen boven € 50 (exclusief verzendkosten) betalen wij voor jou de verzendkosten. Onder dit bedrag rekenen wij € 5 verzendkosten per pakketje, ongeacht de grootte. 

België 

Voor bestellingen boven € 125 (exclusief verzendkosten) zijn de verzendkosten voor onze rekening. Onder dit bedrag rekenen wij € 9,50 verzendkosten per pakketje. 

Alle pakketjes worden verzonden via fietskoeriers.nl en diens partners en met een Track & Trace code. 

Buitenland 

Woon je buiten Nederland of België en wil je een bestelling plaatsen bij DK Shop? Stuur een berichtje naar dkshop@duurzaamheidskompas.nl, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 


Je bent nu op de pagina Bestellen, Betalen & Verzending.