10 best gelezen blogposts van 2014

Bij een terugblik, horen ups en down. Daar waar sommige blogposts niet de aandacht hebben gekregen die we als redactie hadden verwacht, trokken andere stukken onverwacht veel bekijks.

Hieronder een countdown van de 10 best gelezen blogposts van onze bloggers op Duurzaamheidskompas.nl in 2014. Helemaal onderaan de winnaar van 2014!

10. Heeft water een houdbaarheidsdatum?

Ik vroeg me al heel lang af waarom er op Spa flessen een houdbaarheidsdatum staat aangegeven. Mijn nieuwgierigheid zorgde ervoor dat ik contact opnam met het bedrijf. In deze blogpost kun je de reactie van Spa lezen.

9. Waterflessentest: Retap

De Grote Waterflessen Test is een unieke review reeks over herbruikbare waterflessen verkrijgbaar in Nederland. Zoek je een herbuikbare waterfles, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kun je de reviews van onze bloggers checken. De review over de Retap waterfles werd in 2014 het best gelezen.

8. Zelf baby bolognaise maken

baby-bolognaise-saus-duurzaamheidskompas-2

Onze blogger Güler bereidt de maaltijden van haar kind het liefst zelf. En wie zegt dat zelf maken moeilijk is? Deze blogpost bewijst hoe je zelf lekkere, vegetarische spaghetti bolognaise kunt maken met alledaagse ingrediënten.

7. Zelf loungekussens maken – deel 1

Moe van al het kopen en in een creatieve bui? Dit stapsgewijs DIY project voor je eigen fleurige (lounge)kussens staat op nummer 7.

6. De duurzame trends van 2014

De wereld verandert en dat zien we terug in duurzaamheidsland waar allerlei patronen opvallen. Lees hier op de zesde plek terug over de duurzame trends van 2014.

5. Zelf loungekussens maken – deel 2

Lees tip:  Dag 2020; welkom 2021! Highlights op een rij...

De smaak te pakken van het freubelen? Dan is deel 2 van dit DIY project iets voor jou.
zelf kussens maken

4. Vergeten recepten: knolselderij-wortel salade

Klaar voor een smaakexplosie? Onze food blogger Kerime deelt hier op nummer 4 een smakelijk recept waar je geheid van gaat smullen!

3. Zuiverinsgzout als duurzaam beauty middel

Door de toevoeging van chemische substanties aan verzorgingsproducten, is het niet verwonderlijk dat er steeds meer mensen op zoek gaan naar natuurlijke alternatieven die geen impact hebben op de gezondheid of het milieu. Deze blogpost over zuiveringszout (baking soda) neemt de derde plek in van ons best gelezen blogpost top 10.

2. Zelf wasmiddel maken

Dit DIY project en tevens nummer 2 op de ranglijst, was een echte eye opener voor mij. Alle vooroordelen die ik had over hoe ingewikkeld het wel niet moest zijn om zelf wasmiddel te maken, verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik had nooit gedacht dat zelf wasmiddel maken zo makkelijk en zó goedkoop kon zijn. Ik zou zeggen, give it a try 😉
10-zelf-wasmiddel-maken-marseille-zepp-vlokken-duurzaamheidskompas

1. Melamine keukengerei: veilig of giftig?

Als je kinderen hebt, ben je onvermijdelijk in contact gekomen met melamine drinkbekertjes en kommetjes. Bij mij rees er snel de vraag: is dit alles wel veilig voor mijn kind? Een research op internet zorgde ervoor dat ik deze blogpost met jullie wilde delen. Hiermee zijn we ook beland bij nummer 1 best gelezen blogpost van 2014.

Wat is jouw favoriete blogpost van 2014?

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.