5 jaar DK

2015 alweer!

Duurzaamheidskompas.nl bestaat dit jaar al ruim vijf jaar! Amper te bevatten voor ons als DK redactie of voor mijzelf als initiator van dit alles. Ik weet nog goed hoe het begon en hoe snel het bloggen over een groener en gezonder leven een uit-de-hand-gelopen hobby werd. Hoe verslavend het werkt om met gelijkgezinde bloggers posts en reviews de wereld in te sturen die ook nog eens gewaardeerd werden door onze lezers.

Al vijf jaar zijn wij met veel enthousiasme bezig om jullie wekelijks deelgenoot te maken van duurzame trends, persoonlijke zoektochten op het gebied van duurzaamheid, onze bevindingen als het gaat om duurzame producten, de lekkerste recepten en de leukste winacties.

2014 is een beweeglijk jaar geweest met behoorlijk wat primeurs. Zo hebben wij de website lay-out een metamorfose gegeven en nieuwe rubrieken als DIY (Do It Yourself), Winacties, Recepten en DK Deal in het leven geroepen om het groeiend aantal blogposts beter vindbaar te maken op de website.

Duurzaamheidskompas_zelf_tablet_hoes,_maken_duurzaam

Ondertussen is ons team uitgebreid met nieuwe bloggers, zoals Vivianne, Kerime, Milou en Güler, die ieder een bijzondere licht werpen op onder meer ouderschap, consuminderen, duurzaam bouwen en het back to basics gevoel als het gaat om voedingsvraagstukken.

Ook onze veteraan-bloggers van het eerste uur; Ufuk, Hanno en Sophia zijn blijven werken aan een inhoudelijk sterke weblog en nieuwssite. Onze huis-vormgever, web beheerder en tevens mijn broer Onur van Oni heeft achter de schermen gewerkt aan een veilige, gebruikersvriendelijke site waar we erg blij mee zijn.

Ons harde werken is niet onopgemerkt gebleven. We zijn dan ook trots op Het Groene Lintje dat wij als Duurzaamheidskompas.nl uitgereikt hebben gekregen voor beste lokale initiatief in ‘s-Hertogenbosch.

het groene lintje  2014 duurzaamheidskompas den bosch

Als collega-blogger en oprichter van Duurzaamheidskompas.nl wil ik deze blogpost aangrijpen om iedereen binnen en buiten de redactie hartelijk te bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen tijd. Duurzaamheidskompas.nl is enorm gegroeid dankzij de inzet van veel groene helden. En dat mag genoemd worden!

Als kers op de taart, hebben we dit jaar ook ons jubileum. Hoog tijd voor een feestje dus! Als DK redactie hebben we leuke, groene activiteiten en waanzinnige winacties voor jullie in petto de komende tijd. Like/volg ons via social media, zodat je niets hoeft te missen!

The Year 2015

Tot slot wil ik al onze lezers, volgers, likers en samenwerkingspartners een mooie 2015 wensen, ook namens de rest van de bloggers.
Wij zeggen: op naar een duurzamer, groener en eerlijker 2015 voor iedereen!

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.