Alledaagse duurzaamheid met Sophia

Mogen we kennismaken: wie is Sophia Neervoort?

Ik ben een schrijvende student aan de Hogeschool Inholland te Rotterdam. Ik studeer dit jaar af aan de opleiding communicatie met als specialisatie brandmanagement. Verder ben ik erg bezig met lezen, gezondheid en familie.

Wat is je drijfveer als het gaat om duurzaamheid?

Duurzaamheid is in mijn optiek een aanwinst voor zowel je geestelijke als lichamelijke gezondheid. Tevens slaap ik beter als ik bij kan dragen aan een beter milieu. Als ik iets gebruik, koop of doe, dan doe ik dit graag in de wetenschap dat ik ‘goed’ bezig ben.

Waarom heb je besloten om gastschrijver te worden voor Duurzaamheidkompas.nl?

Duurzaamheidskompas.nl heeft veel inspirerende en boeiende aspecten en is tegelijkertijd ongedwongen en hierdoor erg toegankelijk. Hier kun je als schrijver je ei kwijt omdat je niet persé in een bepaalde hoek wordt geduwd. The sky is the limit en jouw duurzame verhaal kan via een duurzame weg de wijde wereld in.

Wat kunnen de lezers van Duurzaamheidskompas.nl de komende tijd van je verwachten?

Ik vind mijn inspiratie in veel verschillende dingen dus mijn schrijven zal veelzijdig zijn. Voornamelijk ligt mijn interesse in de duurzaamheid in het dagelijks leven. Iets wat wij als individu lekker zelf in de hand hebben. Dit kunnen hele verrassende dingen zijn omdat je niet overal bij stil kan staan.

Lees tip:  Rawfood: wel of niet?

Author: Sophia

Communicatie | Schrijver | Keukenprinses | Fan van duurzame gadgets | Verantwoorde cosmetica | Trend watcher op het gebied van duurzaamheid| Mijn kinderen verdienen het beste!

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.