Best gelezen blogs in 2016

Bloggen is leuk. Maar wat is nou net iets leuker? Juist; gelézen worden! Onze redactie was benieuwd welke blogs het afgelopen jaar de toppers waren! Zie hier de top 10 best gelezen en bekeken blogs op Duurzaamheidskompas.nl van 2016. Zit jouw favoriet er bij?

 

10. Zonnebrandcrème: minerale versus synthetische

Je wilt verantwoord zonnen, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Veel betalen voor een (merk)zonnebrandcrème wil vaak ook niets zeggen over de veiligheid. In deze blog kun je lezen waarom je beter voor een minerale zonnebrandcrème kunt gaan.

Ga naar de blog

9. Waarom heeft water een houdbaarheidsdatum?

Deze oldtimer is één van de favorieten gebleken. Heb je je altijd afgevraagd waarom water in een plastic flesje een houdbaarheidsdatum heeft? Nou, dit is het antwoord:

Ga naar de blog

8. Zelf kruiden maken: Munt

Een simpeler DIY kan bijna niet. Je eigen kruiden drogen is super gemakkelijk en hartstikke hip! Dus als je nog wat verse munt over hebt en je weet je er geen raad mee? Maak je eigen kruiden!

Ga naar de blog7. Zelf wasmiddel maken

We merken dat jullie het erg leuk vinden om zelf dingen te maken en te experimenteren. Dat verklaart deze zevende plek met wederom een DIY: hoe maak je je eigen wasmiddel?

Ga naar de blog

10-zelf-wasmiddel-maken-marseille-zepp-vlokken-duurzaamheidskompas

6. Zelf baby bolognaise maken

Onze blogger Güler is een kei in lekkere en gezonde recepten voor babyhapjes. Je kleine zal geheid smikkelen met dit aangepaste recept voor baby bolognaise. En vergeet vooral niet ook andere recepten te bekijken, zoals Güler’s risotto recept voor baby’s.

Ga naar de blog

5. Homepagina Duurzaamheidskompas.nl

De homepage van Duurzaamheidskompas.nl kun je zien als de hoofdingang die toegang biedt tot interessante blogs, nieuwsberichten, DIY’s (do it yourself) en eco winacties. Wil je niets missen? Vergeet dan niet om je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en ons te volgens via social media (FacebookTwitter (@GroeneKlets), Instagram en Bloglovin’).

4. Melamine keukengerei: veilig of giftig?

Je wilt je dierbaren beschermen tegen onnodige risico’s. Dat risico begint al met de spullen die je gebruikt, zoals kunststoffen borden en bestek vervaardigd van melamine. Melamine was ook in 2008 de boosdoener in het poedermelk schandaal in China. Wil je meer weten?

Ga naar de blog

3. Top 10 herbruikbare waterflessen

Dan belanden we zomaar bij de top 3 best gelezen blogs op Duurzaamheidskompas.nl
Wie wil er nou steeds maar een nieuwe plastic flesje aanschaffen om de dorst te lessen? Juist! Steeds minder mensen, gelukkig. De blog zet de top 10 beste, door ons geteste herbruikbare waterflessen op een rij.

Ga naar de blog

bottl review duurzaamheidskompas

2. Zelf loungekussens maken deel 2

Is handigheid en creativiteit je op het lijf geschreven? Geen wonder dat je dan je loungekussens zelf wilt maken! Onze blogger legt stap voor stap uit hoe je dat kunt aanpakken. Let wel dat je bij deel 1 begint 😉

Ga naar de blog

1. Zelf loungekussens maken deel 1

De nummer één van de top 10 best gelezen blogs is… *tromgeroffel*: Zelf loungekussens maken deel 1! Deze had je al zien aankomen, of niet? Het is hartje winter, maar laat je alvast inspireren…

Ga naar de blog

***
Afbeeldingen: Duurzaamheidskompas.nl

Zit jouw favoriete blog er niet bij? Of juist wel? Laat je reactie achter!

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.