Food Unplugged: from farm to table

Tijdens mijn zoektocht naar duurzame festivals en evenementen, ben ik gestuit op Food Unplugged. Deze eigenzinnige club heeft als doel om de schijnwerpers op ‘onversterkt eten’ te laten schijnen en terug te gaan naar de basis; de oorsprong van producten die met liefde en passie worden gemaakt.

‘Onversterkt eten’

Op 12 juli 2014 vindt de eerste editie van Food Unplugged plaats in Ede. Middels een fietstour langs de lokale boeren, zullen de deelnemers een kijkje nemen achter de schermen. Daarnaast krijgt iedereen de mogelijkheid om mee te doen aan de workshops broodbakken en fermenteren. De dag zal worden afgesloten met een Eat-In met lokale producten uit heel Nederland.

logo-foodunplugged-foodfestivalFoodunplugged-foodfestival-duurzaamheidskompasMeedoen?

Lijkt het je wat om eerlijk eten te proeven, nieuwe dingen te leren en meer te weten over lokale voedselproductie? Hier vind je het volledige programma van zaterdag 12 juli 2014. Deelname bedraag á € 45,- per persoon en tickets zijn online te bestellen.

Achtergrond

Het team achter Food Unplugged heeft de ambitie om middels een jaarlijks terugkerend foodfestival aandacht te blijven vragen voor eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke cateraars. Deze ondernemers hebben niet de middelen om met reclame en marketing hun product onder de aandacht te brengen. Daarom doet Food Unplugged dat.

Food Unplugged is een gezamenlijk initiatief van Food Inspiration, Food Line-up, Gemeente Ede en Ede, de hoofdstad van de Smaak.

***
Afbeelding: Duurzaamheidskompas.nl (Uitgelicht), Food Unplugged

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.