Model staan voor het goede doel? Face This!

De komt met een nieuwe T-shirtcollectie, wederom mede vormgegeven door leerlingen uit Indonesië met zelfgemaakte tekeningen. De opbrengst gaat naar hun eigen basisschool.

De T-shirts worden op www.facethis.nl zonder fotomodellen geshowd want het goede doel reserveert deze plek voor foto’s van de helden die de T-shirts kopen. Heb je een shirt van de nieuwe collectie gekocht, dan kun je de stichting een foto van jou in dat shirt opsturen. ‘Degenen die onze shirts dragen zijn onze helden, want ze maken er onderwijs in Indonesië mee mogelijk. Daarom willen we ze graag een prominente plek op onze site geven,’ aldus Jos van der Hoek mede-oprichter van Face This.

Indonesische basisschoolleerlingen

Zoals bij elk Face This T-shirt bevatten ook de shirts van deze collectie tekeningen gemaakt door Indonesische basisschoolleerlingen. Voor deze collectie maakten Ristan, Marni en hun klasgenootjes van de Indonesische basisschool SDK Pusu allemaal prachtige tekeningen. Deze tekeningen zijn op de nieuwe Face This T-shirts verwerkt en de opbrengst wordt gebruikt om hun school te renoveren. Zo kleuren de kleine couturiers hun eigen onderwijs bij elkaar.

Kaarten winnen voor festivals

Ook dit jaar weer steunen diverse festivals het T-shirt initiatief van Face This. Zo doneren onder andere Extrema, Solar weekend festival en Loveland kaarten om deze de gehele zomer te verloten onder fans van Face This. Ook het Awakenings festival doneert kaarten die deze hele week gewonnen kunnen worden. Wanneer de andere tickets verloot worden, wordt viawww.facebook.com/FaceThisTshirts bekend gemaakt.

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.