Multifunctionele ecofashion

En dan stuit je op een zeer interessant kledingontwerp. Is het een gilet… of wacht… toch een tas? Het is de “Wear Me Bag” ontworpen door Rotem Lewinsohn. Zo verfrissend als iemand enkele simpele gegevens bij elkaar raapt en er een multifunctioneel fashion item van weet te maken.

Een gilet-tas-in-één die gemakkelijk te bedienen is middels ritsen. Zodra het te warm wordt of je moet snel nog wat boodschappen doen zonder bij te willen dragen aan de plastic soup, dan kun je je vest in een stevige shopper omtoveren. En andersom kun je goed inspelen op de onvoorspelbare weersomstandigheden, waar we in Nederland vaak genoeg mee te maken hebben.

wear-me-bag

Jammer dat soortgelijke ecofashion op dit moment slechts tentoongesteld wordt als ‘kunst’. Nu hopen dat de “Wear Me Bag” in massaproductie wordt genomen, zodat wij het snel kunnen aanschaffen en testen 🙂 Voor de creatievelingen onder ons genoeg inspiratie om aan de slag te gaan voor een self made variant.

Op het gebied van multifunctionele ecomode is er nog een wereld te winnen. Geniale ideeën die alledaagse producten tot een slim eindproduct samenvoegt en het liefst wordt vervaardigd uit biologisch en milieuvriendelijke materialen, daar tekent Duurzaamheidheidskompas.nl voor!

***
Bron afbeeldingen: trendhunter.com, mikeshouts.com

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.