Duurzame etalage

Adverteren op Duurzaamheidskompas.nl; het platform voor de bewuste consument rondom inspiratie voor een duurzame leefstijl?

Dat kan in de vorm van een gesponsorde blogpost, gecombineerd met een win- of kortingsactie, waarin uw product of dienst in het zonnetje wordt gezet door onze redactie.

Hoe werkt het?

Onze redactie beoordeelt of uw organisatie en/of diens activiteiten passen bij de doelstellingen van Duurzaamheidskompas.nl. Voor het plaatsen van gesponsorde posts, winacties en DK Deals, vragen wij een plaatsingsfee. In geld of natura gesponsorde blogposts kunt u herkennen aan de opmerking “Met dank aan…” , “Mogelijk gemaakt door…”, “Een samenwerking met…” of  “Gesponsord door…”

Meer informatie is te vinden in ons actueel promotieoverzicht dat u vrijblijvend kunt opvragen via nur@duurzaamheidskompas.nl

Duurzaam adverteren

Duurzaamheidskompas.nl biedt ook adverteermogelijkheden middels verschillende formaten banners op de website aan.

Product reviews

Ons bloggerteam schrijft regelmatig reviews over uiteenlopende producten. Let wel dat wij altijd onze eerlijke mening geven over de geteste producten en/of diensten. Test samples kunt u versturen naar het adres op de contactpagina.

Meer weten over hoe uw product of dienst in het zonnetje gezet kan worden bij Duurzaamheidskompas.nl? Mail ons via nur@duurzaamheidskompas.nl of het formulier op de site en vraag naar ons actueel promotieoverzicht.

Achtergrond Duurzaamheidskompas.nl

In 2009 opgericht als één van de eerste weblogs over duurzaamheid en een jaar na oprichting de Energy Award 2010 toegekend in de categorie ‘Beste groene weblog‘. In 2014 heeft Duurzaamheidskompas.nl Het Groen Lintje uitgereikt gekregen, als meest duurzaam lokaal initiatief in ‘s-Hertogenbosch. Recent is Duurzaamheidskompas.nl door Naoki.nl genoemd als een van “De allerleukste duurzame weblogs in Nederland”.
Vandaag de dag is Duurzaamheidskompas.nl uitgegroeid tot een onafhankelijke, toonaangevende en vooral laagdrempelige weblog met bloggers die ieder vanuit hun groene passie en expertise een frisse blik werpen op diverse thema’s binnen duurzaamheid.

Grote Waterflessen Test

Zo hebben wij een uitgebreide “De grote waterflessen test” review reeks waarin herbruikbare flessen onder de loep worden genomen. Ook andere duurzame producten worden geregeld getest door onze bloggers en krijgen groene initiatieven ook een podium op Duurzaamheidskompas.nl

Statistieken

Duurzaamheidskompas.nl heeft een groeiend aantal unieke bezoekers en een groot bereik op social media. De weblog trekt maandelijks gemiddeld 8000 unieke bezoekers aan, heeft circa 150.000 paginaweergaven per jaar.

Op Twitter heeft Duurzaamheidskompas.nl circa 1450 volgers, op Instagram meer dan 1246 volgers,
op Pinterest meer dan 45.000 weergaven per maand,
en een toenemend bereik op Facebook.

Wij zijn een sterk groeiende weblog met een enthousiast team van groene helden die elke week in de pen klimmen om aandacht te vragen voor duurzame thema’s. Gecombineerd met het social media netwerk van onze bloggers, hebben wij een extra bereik van enkele duizenden volgers.

Doelgroep

Wij richten ons voornamelijk op de bewuste en kritische consument in Nederland en België die op zoek is naar inspiratie en informatie over duurzame producten en diensten. Dit zijn veelal jonge huishoudens en/of gezinnen met kinderen die zich zo veel mogelijk een duurzame levensstijl willen aanmeten, zonder hierin het extreme op te willen zoeken. Ruim 20% van onze bezoekers is tussen de 25-44 jaar opgevolgd door ongeveer 19% 35-44 en 19% 45-54 jaar. Van alle bezoekers is 64,2% vrouw en 35,8% man (bron: Analytics 15 mei 2022).