Doe mee aan Sustainability Challenge 2014

De Sustainability Challenge is een nationale business case competitie waar 100 geselecteerde studenten en starters werken aan actuele duurzaamheid-vraagstukken voor Liander, Vitens, PostNL, VolkerWessels en Cofely. Het thema van dit jaar is ‘duurzame stedelijke omgeving’. Wie bedenkt de beste oplossing waar het bedrijf écht wat aan heeft?

Kick-off

De Challenge gaat 3 oktober aanstaande van start op het hoofdkantoor bij Liander. De teams met de beste oplossingen zijn aanwezig op het 15e Nationaal Sustainability Congres, en de eindpresentaties vinden plaats op 27 november aanstaande in de raadszaal van de Gemeente Utrecht.

Kijkje in de keuken en meer

Tijdens de Sustainability Challenge werken deelnemers aan echte en actuele vraagstukken waarbij de deelnemende bedrijven behoefte hebben aan een frisse, innovatieve input. Je kunt een kijkje nemen in de keuken van grote bedrijven en je kunt bijdragen aan een oplossing die het verschil kan maken.

Daarnaast kom je in contact met experts uit het veld die je van advies, kennis en feedback voorzien.  Als finalist krijg je de kans om je netwerk nog verder uit te bouwen tijdens het Nationaal Sustainability Congres.

sustainablemotion.nl-challenge-duurzaamheidskompas

Voor wie?

Ben jij een universitaire/HBO student of starter voor wie duurzaamheid niet meer dan logisch is? Kijk jij voor oplossingen over de grenzen van je eigen vakgebied heen? En heb jij de juiste instelling, motivatie en kennis om met een frisse blik vernieuwende en creatieve oplossingen te bedenken?

Een opleiding gerelateerd aan duurzaamheid is niet verplicht. Inschrijven met een motivatie en CV kan nog tot en met 20 september 2014.

Hoofdprijs

De vijf teams die de halve finale winnen krijgen allen toegang tot het Nationaal Sustainability Congres (NSC) en het team dat uiteindelijk de finale wint gaat met 5 FairPhone’s naar huis.

Meer informatie of inschrijven?

Lees alle aanvullende informatie hier.

***
Bron en initiatiefnemer: SustainableMotion
Afbeeldingen: Sustainability-congres.nl, SustainableMotion

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.