Doe mee met kettingreACTIE!

Van 21 tot 23 mei vindt er een kettingreACTIE van wereldverbeterende acties plaats. Door jouw favoriete actie te delen met vrienden, familie en de wereld veroorzaak je een reactie binnen je eigen netwerk. Al deze reacties samen vormen een heuse kettingreACTIE. Door mee te doen, maak je bovendien kans op een duurzaam cadeaupakket. Deze campagne is geïnitieerd door Stichting Ikkominactie.

Over Ikkominactie.nl

Ikkominactie.nl is een website waar acties worden verzameld die bijdragen aan een betere wereld, van het tekenen van een petitie tot vrijwilligerswerk. Dagelijks komen de bezoekers via de website in actie. Door te zoeken op tijd of onderwerp, kun je al met enkele minuten het verschil maken. Met de campagne kettingreACTIE laat Stichting Ikkominactie zien dat een kleine, eenvoudige actie al bij kan dragen aan een betere wereld.

domino-ikkominactie-pequenasdecisoes.blogspot.com-duurzaamheiskompas

KettingreACTIE

Selecteer een actie waar jij volledig achter staat of bedenk er zelf één; bijvoorbeeld de petitie tekenen om bijen te redden, vrijwillig taalles geven bij het asielzoekerscentrum of altijd zelf een tasje meenemen. Beschrijf in je eigen woorden waarom iedereen juist deze actie uit moet voeren. Jouw actie komt met je persoonlijke tekst en eventueel een foto tijdens de campagne op de homepage van ikkominactie.nl

Delen, delen, delen

De uitdaging is vervolgens om je actie zoveel mogelijk in je netwerk te delen. Deel hem op social media en ook offline op werk of sport door mensen aan te moedigen om in actie te komen. Diegene wiens actie het meest is gedaan wint een geweldig cadeaupakket met duurzame producten.

Duurzame prijzenpakket

Twee cadeaumanden met duurzame goodies, bijvoorbeeld: een ikkominactie fietsmand van MyBasket, een Tony’s Chocolonely pakket, een Van Hulley boxershort (duurzaam gemaakt van je eigen overhemd!), leesvoer van Roots magazine, een waterfles van Join the Pipe.

Lees tip:  Tijd: het mooiste kado van allemaal

act_now_bron spirit of sport foundationKom in actie!

Weet je geen actie, maar wil je wel in actie komen? Bezoek dan 21 tot 23 mei de website en doe mee aan de KettingreACTIE campagne. Zo zorgen we met zijn allen drie dagen lang voor een kettingreactie aan duurzame en wereldverbeterende acties. Kijk voor meer informatie op de website.

***
Afbeelding: pequenasdecisoes.blogspot.com, spirit of sport foundation

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.