Drie awards voor Greenchoice

Greenchoice is de afgelopen weken drie keer bekroond. Voor onder meer klantvriendelijkheid, de combinatie van prijs en kwaliteit én voor duurzaamheid.

Gaslicht.com Award Beste Energieleverancier 2015

De vergelijkingssite Gaslicht.com kijkt naar de mening van overstappers, eigen criteria en onafhankelijk onderzoek van de Vereniging Eigen Huis. Eigen criteria zijn prijs, facturering, overstapproces, webcare, klantenservice, contractvoorwaarden en duurzaamheid. Greenchoice scoort van alle leveranciers het beste totaalcijfer voor de Award 2015: een 8,2.

Pricewise Zilveren Energie Award 2014-2015

Pricewise beloont de energieleveranciers die het best scoren op een combinatie van prijs (1 miljoen vergelijkers) en kwaliteit (3000 respondenten). Greenchoice kreeg de Zilveren Energie Award en scoorde totaal een 8 voor overstap, informatie, klantenservice, facturatie en prijs-kwaliteit. De eerste prijs ging naar Energiedirect.nl met een totaalcijfer 8,2.

pricewise award zilver greenchoice duurzaamheidskompas

GfK Energy Award 

In de GfK Energy Award scoort Greenchoice een toppositie met een totaalscore van 7,8. UnitedConsumers eindigt met 8,1 op nummer één voor de GfK Energy Award 2015. Onderzoeksbureau GfK brengt elk jaar in kaart welke energieleverancier de hoogste klantwaardering krijgt van de eigen klanten. Greenchoice scoort acht jaar achter elkaar een eerste of tweede plek. In totaal zijn er veertien energieleveranciers beoordeeld door circa 15.000 huishoudens.

Eigen klantonderzoek

Uit het eigen jaarlijkse klantonderzoek blijkt dat de klanten van Greenchoice het meest worden gewaardeerd en aanbevolen om hun duurzaamheid en klantgerichtheid. “We worden door klanten goed beoordeeld op de aspecten ‘lokaal’ en zelf opwekken. Ook daar zijn we blij mee, want wij zijn ervan overtuigd dat dat dé pijlers zijn voor een snelle overgang naar steeds meer groene energie en dus een schonere wereld.” aldus medewerker Greenchoice.

Lees ook de blogpost Hoe woon je energie-neutraal?

***
Bron: Greenchoice, Pricewise, Gaslicht.com, GfK Energy Award
Afbeelding: Greenchoice

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

1 Comment

  1. Topleverancier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.