Een jaar lang duurzaam wonen

Janneke Verbruggen uit Oss mag een jaar lang gratis wonen in een nul-op-de-meter woning. Hoe dat zo? Janneke heeft meegedaan met een prijsvraag van Gemeente Oss. Haar pitch heeft de juryleden overtuigd en ze heeft 8 december jl. de sleutels van het huis in ontvangst mogen nemen. Hieronder het artikel van het Brabants Dagblad:

Een jaar lang gratis wonen in een duurzaam huis aan de Potgieterstraat dat door de gemeente Oss werd opgeknapt. Voor Janneke Verbruggen is het waarheid geworden. Janneke won woensdag de wedstrijd die de gemeente had uitgeschreven. In de wedstrijd moesten inwoners die kans wilden maken op de hoofdprijs laten zien hoe ze op een creatieve manier duurzaam in het huis konden wonen en waarom. De finalisten mochten woensdag een pitch geven en Janneke wist daarin de jury, bestaande uit Karin Wagemakers (Bouwbedrijf Wagemakers), Henk Roozendaal (BrabantWonen), Peter Linders (Brabantse Stroomversnelling) en Gé Wagemakers (wethouder) te overtuigen. Om de wedstrijd te winnen richtte ze de Facebookpagina Duurzaam Oss met Janneke op, waar ze laat zien hoe ze leeft. Ook nu ze gewonnen heeft, wil ze actief vloggen en bloggen over haar leefstijl.

Klik hier voor de Facebookpagina ‘Duurzaam Oss met Janneke’
Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd in het Brabants Dagblad
Klik hier voor de sleuteloverhandiging in het Brabants Dagblad

***
Afbeelding: Facebookpagina Duurzaam Oss met Janneke

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.