Gerrard Street komt met PRINCE

Na het succes van de eerste twee modellen brengt Gerrard Street het nieuwste model koptelefoon op de markt, de PRINCE. Met een maandelijks abonnement van Gerrard Street, inclusief kosteloze reparatie en upgrades, heb je altijd een goed werkende koptelefoon in huis én draag je bij aan een duurzame circulaire wereld.

“Never buy headphones again.”
Motto van Gerrard Street

Genieten van je favoriete muziek tijdens het reizen, tijdens het werk als achtergrondgeluid, of noise cancellation. Koptelefoons zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Helaas geldt ook hierbij: iets wat je veel gebruikt, gaat sneller kapot. Tel het maar eens bij elkaar op: hoe vaak moest je terug naar de winkel voor een kapot onderdeel en belandde je koptelefoon in de prullenbak?

Onder het motto ´never buy headphones again´ wil Gerrard Street het mensen een stuk makkelijker maken en de mogelijkheid bieden om altijd te upgraden naar het nieuwste model.

De koptelefoons van Gerrard Street zijn volledig modulair; dus alle onderdelen zijn vervangbaar. Gaat er iets kapot? Dan stuur je het kapotte onderdeel kosteloos terug en heb je het nieuwe onderdeel binnen 48 uur weer in huis. Zo draagt het businessmodel bij aan de oplossing van de 50 miljoen ton aan elektronica dat wereldwijd jaarlijks weggegooid en grotendeels verbrand wordt.

imageimage

De PRINCE

Deze maand brengt Gerrard Street het nieuwste model koptelefoon op de markt, een strak volledig zwart design, inclusief verbeterde features. Stijlvol over straat, terwijl je niet inlevert op kwaliteit. De high-end speakers, met hoog bereik en gevoeligheid, in combinatie met Apt-X-ondersteuning, maken dat jij wireless kunt genieten van jouw favoriete tunes. En dat voor maar liefst 22 tot 40 uur lang.

Ook tijdens het (thuis)werken heeft deze koptelefoon zijn voordeel; volledig gefocust werken doe je met de active noise cancelling functionaliteiten waardoor je je volledig afsluit van je omgeving. Wist je dat jouw productiviteit hierdoor met 18% verbetert?

Daarnaast heeft de PRINCE een multipoint connectie waardoor je meerdere devices kan connecten. Scheelt ook weer een loskoppeling op het moment dat je gebeld wordt. Met de ingebouwde microfoon kun je direct opnemen, waarna je muziek vanzelf wordt gepauzeerd.

Voor €12.50 per maand heb je een vrijblijvend abonnement van Gerrard Street.

Lees ook ons eerdere review van Gerrard Street.

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.