Herdruk ‘Consuminderen met kinderen’

Elke ouder wil kinderen het beste geven. En elke winkel wil aan ouders het duurste verkopen. Dat is het misverstand in een notendop: we verwarren ‘het beste’ met ‘het duurste’.

Zo niet Marieke Henselmans, bespaarkoningin, journalist en moeder van drie zonen. Ze debuteerde in 1999 met Consuminderen met kinderen, oogstte veel lof bij recensenten en stal het hart van een steeds groter wordende groep lezers. Haar debuut is nu geheel herzien en aan de actualiteit aangepast. Zo vind je verrassende uitspraken van moderne consuminderende gezinnen: hoe pakken zij de opvoeding van hun kinderen aan? Consuminderen met kinderen is het derde boek in de Genoeg-reeks.

Cover-Consuminderen-met-kinderen-duurzaamheidskompas.nl

Feestelijke presentatie

Vrijdagmiddag 24 oktober om 15:30 vindt bij Broese Boekverkopers te Utrecht (Stadhuisbrug 5) de feestelijke presentatie plaats van Consuminderen met kinderen. Iedereen is van harte welkom.
Tijdens de presentatie zal Consuminderen met kinderen feestelijk ten doop worden gehouden en de auteur zal een toelichting geven op haar boek. Voor de kinderen is er een knutselhoek waar ze onder begeleiding van illustrator AmpieB iets leuks kunnen maken. Entree is gratis.

Aanmelden?

Woon je de presentatie graag bij? Meld je dan aan via klantenservice@broeseboekverkopers.nl

***
Bron: Nieuwsbrief Uitgeverij Genoeg
Afbeeldingen: Genoeg, stichtinglicht.wordpress.com (uitgelicht)

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.