Ruilstrip traktatie

Via KrijgdeKleertjes.nl kunnen ouders makkelijk en voordelig kleertjes en speelgoed ruilen. Op donderdag de 12e december bestaat dit vrijwilligersinitiatief alweer één jaar. De site verkeert in blakende gezondheid. En.. wie jarig is trakteert. Wie op 12-12-13 lid wordt van KrijgdeKleertjes ontvangt daarom een gratis ruilstrip.

Via KrijgdeKleertjes.nl ruilen ouders kleding en speelgoed waar hun kinderen te groot voor zijn geworden tegen een pakket met spullen die wel bij hun kinderen passen. Op 12 december is KrijgdeKleertjes.nl 1 jaar oud.

krijgdekleertjes_Duurzaamheidskompas
Kennismakingsactie

Initiatiefnemer Cerian van Gestel: “We hebben KrijgdeKleertjes.nl met vier moeders opgezet omdat het duurzaam is om onderling spullen te ruilen. We werken er ook allemaal vrijwillig aan. Ons initiatief loopt heel goed, maar meer mensen die met ons mee willen ruilen zijn altijd van harte welkom. Daarom vieren we onze eerste verjaardag met een kennismakingsactie.”

Gratis ruilstrip

Iedereen die op 12-12-13 lid wordt van KrijgdeKleertjes.nl krijgt gratis een ruilstrip. Hiermee kun je als lid gratis een pakket bestellen. De actie geldt vanaf 12 uur ‘s nachts tot 12 uur ‘s nachts. Omdat de strippen handmatig moeten worden aangemaakt ontvangen nieuwe leden ze op vrijdag de 13e. En nu maar hopen dat het juist geluk brengt!
krijgdekleertjes_Duurzaamheidskompas

Achtergrondinfo

KrijgdeKleertjes.nl is een initiatief van de vier moeders Annunziata en Cerian uit Bunnik, Annelinde uit Utrecht en Tessie uit de Bilt. KrijgdeKleertjes.nl heeft geen winstoogmerk. Vorig jaar werd KrijgdeKleertjes.nl op 12-12-12 geboren: de site ging voor het eerst ‘live’ om echt te ruilen. Daaraan vooraf gingen een maandenlange voorbereiding en een bloedstollend spannende periode van crowdfunding. Inmiddels zijn er al ruim 1400 pakketten met speelgoed of kleertjes van eigenaar verwisseld.

Lees tip:  Moderne ruilhandel: Krijgdekleertjes.nl

Duurzaamheidskompas.nl wenst KrijgdeKleertjes een spetterende en vooral duurzame verjaardag!

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.