Mams in het zonnetje met Moederdag cadeau Fier

Deze sympathieke Moederdag actie van Fier wil ik jullie niet onthouden! Ben je op zoek naar een zinnig en duurzaam Moederdag cadeau met een goed verhaal? Met het leuke cadeau pakketje van Fier zet jij je moeder in het zonnetje én steun je in één klap twee sociale ondernemingen die zich inzetten voor jongeren en volwassenen die herstellen van een verleden met geweld.

In een samenleving waar de nadruk steeds meer komt te liggen op impact maken en sensitief consumeren, past dit pakketje van Fier perfect bij. Kortom: Een betekenisvolle manier om je moeder te verrassen!

Toen wij het cadeau pakket openden, werden we blij verrast met de vrolijke inhoud en het lekkers. Een sfeerimpressie:

Fier Moederdag Actie: Een doosje vol feest

In het kader van Moederdag hebben het L.A.P. Atelier en de Blooming Bakery een cadeaupakketje samengesteld dat eenvoudig via brievenbuspost verstuurd kan worden. Dit cadeau pakketje bestaat uit een prachtige, herbruikbare rode vlaggenlijn van het L.A.P. Atelier en een lekkere Red Velvet Cake van Blooming Bakery. Natuurlijk met een kaartje waar jouw persoonlijke boodschap op staat.

Het pakketje is tot en met donderdag 5 mei 2022 te bestellen voor € 15.95 via deze link. Ook kun je op de website meer informatie vinden over o.a. de ingrediënten van de Red Velvet Cake.

De smaaktest

De Red Velvet Cake van Blooming Bakery heeft een luchtige structuur en gemakkelijk te snijden in vier gelijke stukken. De cake is feestelijk versierd met streepjes witte en melkchocolade. We hebben de cake samen met mijn zoon van 10 getest op smaak.

Ik: Wat vind je ervan?

Zoon: Heerlijk!

Ik: Wat vind je er zo heerlijk aan?

Zoon: Het is lekker zacht en er zit chocolade op. Ik weet niet welke smaak dit is, maar ik vind het verrukkelijk! (zijn woorden 🙂 )

Zoals je leest was de Red Velvet een hit bij mijn oudste zoon. (Mijn jongste haakte af toen hij witte chocola hoorde. Zoveel mensen, zoveel wensen.) Groot pluspunt voor mijzelf was het bescheiden suikergehalte in de cake. Deze is niet extreem zoet, zoals je vaker hebt bij een ‘cake uit de winkel’. En dat de cake plat is en heel aankomt na verzending is natuurlijk heel fijn! De herbruikbare vlaggenlijn gemaakt van kwalitatieve reststoffen is meteen ‘de kers op de cake’.

Kortom, een leuk alternatief cadeautje voor Moederdag.

Over Fier

Van geweld naar een geweldige toekomst. Fier gelooft dat dat mogelijk is. Deze organisatie helpt kinderen, jongeren en volwassenen weer opbloeien na een leven met geweld. Om hun plek in de maatschappij te vinden en hun dromen waar te maken. Fier brengt ze in beweging: van trauma naar toekomst. Zij bieden traumabehandeling op een veilige plek en zetten daarnaast in op onderwijs, werkervaring, sport, gezonde vriendschappen en het ontdekken van interesses en talenten. Heel ‘gewone’ dingen, maar voor slachtoffers van geweld niet vanzelfsprekend. Meer informatie over Fier.

Over de Blooming Bakery en L.A.P. Atelier

Speciaal voor de slachtoffers van geweld zijn de leerbedrijven Blooming Bakery en het L.A.P. Atelier opgericht. Hier kunnen zij in een veilige omgeving werkervaring opdoen en hun eigen talenten en interesses ontdekken.

Bij Blooming Bakery leren ze de fijne kneepjes van het banketbakkersvak en bij het L.A.P. Atelier maken ze duurzame stoffen vlaggenlijnen in een professioneel naaiatelier. De grootste les die ze er leren? Dat ze geweldig trots op zichzelf mogen zijn!

-Deze blogpost is mogelijk gemaakt door Fier-

Kijk ook eens op Dk Shop

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.