Olivia Wilde gezicht van H&M Conscious campagne

Olivia Wilde, actrice en filantroop, zal het gezicht zal zijn van H&M’s nieuwste Conscious Exclusive campagne. Wilde, bekend om haar interesse in duurzaamheid en betrokkenheid bij milieuzaken, is te zien in de campagne waar ze kleding uit de collectie draagt. Conscious Exclusive zal vanaf 16 april verkrijgbaar zijn in ongeveer 200 winkels wereldwijd en online.

“Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. Ik ben trots dat ik het gezicht ben van H&M Conscious Exclusive, een collectie waarin fashion en duurzaamheid samenkomen”, aldus de actrice.

H&M_Conscious Exclusive_duurzaamheidskompas.nl-2

Inspiratie uit Afrika en Azië

Er zijn dit jaar invloeden uit de hele wereld te vinden in de Conscious Exclusive collectie, met inspiratie uit Afrika, Azië en Indiase culturen die terugkomen in zowel snit als details. Jurken spelen de hoofdrol, net als handgeschilderde prints die speciaal voor de collectie zijn ontworpen.

Elk kledingstuk is gemaakt van duurzamere materialen, zoals biologisch zijde, biologisch katoen, biologisch linnen, Tencel®, gerecycled polyester en biologisch leer. De collectie is onderdeel van H&M’s inzet voor een toekomst met duurzamere mode.

***
Bron: H&M
Afbeeldingen: H&M

Lees tip:  H&M kunstproject gelanceerd

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.