Ontketen je consumentenkracht!

Rank a Brand stelt consumenten op de hoogte over het duurzaamheidsgedrag van merken en stelt consumenten in staat verantwoorde keuzes te maken. Merken en bedrijven worden aangemoedigd om hun verantwoordelijk te nemen als het gaat om duurzaamheid, transparantie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Rank a Brand beoordeelt meer dan 700 merken en communiceert de rankings via de website en app. Vind jij Rank a Brand belangrijk als waakhond en stimulans om merken duurzamer, transparanter en eerlijker te laten worden? Om het goede werk van Rank a Brand werk mogelijk te maken is jouw hulp en betrokkenheid nodig.

RankaBrandCyclus duurzaamheidskompas

Rank a Brand beoogt een internationale community van consumenten die verantwoorde keuzes maken. Door een Vriend van Rank a Brand te worden, help je dit doel te verwezenlijken. Je kunt al vriend worden door een contributie van €25 per jaar. Daarbij ontvang je periodiek nieuws over ontwikkelingen en evenementen omtrent duurzaamheid en eerlijke handel.

Draag je Rank a Brand een warm hart toe, onderstreep je het belang van wat zij doet en wil je meer betrokken zijn? Je kunt Rank a Brand ook ondersteunen als vrijwillige ranker bij het uitvoeren van onderzoek.

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.