SNIKHEET: Een voorstelling over de energietransitie

Een voorstelling over een ‘hot’ item

Theatergroep Parels voor de Zwijnen speelt SNIKHEET. Een community-voorstelling op locatie over de energietransitie en energie-armoede in Amsterdam Noord. In de unieke theaterstijl van Parels waarbij professionele acteurs samen spelen met onervaren amateurs uit Noord, en in de vorm van een inspraakavond die flink uit de hand loopt.

Het verhaal in een notendop

Noord wil zo snel mogelijk ‘van het gas’ af. Daar hebben de bewoners wel wat over te zeggen! Via verhitte discussies, ontroerende hartenkreten en indrukwekkende levensverhalen leren we een aantal Noorderlingen kennen: opstandige bewoners uit de volkswijken, een idealistische nieuwkomer van een groene eco-wijk, gedreven klimaatactivisten en ambitieuze bestuurders. En krijgen we mee hoe verschillend zij geraakt worden door de klimaatverandering en de energiecrisis.

Het belooft een meeslepende voorstelling te worden. Met een lach en een traan vertelt SNIKHEET over ‘isolatie-armoede’, over de kloof tussen welgestelde Noordbewoners en zij die elke cent moeten omdraaien, over de koude winters van vroeger, klimaatzorgen en Groene Daken van Hoop.

Kans maken op vrijkaarten voor SNIKHEET?
Doe meet met de winactie!

Praktische informatie

Er wordt gespeeld op drie locaties in Noord. De toeschouwers zijn van harte uitgenodigd om mee te denken en mee te praten over een toekomst die ons allemaal aangaat! Na elke voorstelling is er een kort nagesprek.

De try-outs zijn vanaf 4 oktober, de première is op vrijdag 14 oktober in het wijkgebouw het Antoniushuis in Amsterdam Noord. Daarna speelt SNIKHEET t/m 30 oktober in ’t Zonnehuis en de Modestraat.

Toegangskaarten kopen

Tickets: € 15,- / € 7,50 CJP / € 2,- Stadspas groene stip – (er zijn geen servicekosten)

Je kunt je toegangskaarten ook online kopen via www.parelsvoordezwijnen.com 

Tip: doneer een kaartje voor iemand die het minder breed heeft!

Winactie DK

Speciaal voor de bezoekers van Duurzaamheidskompas stelt de theatergroep 2 vrijkaarten beschikbaar!

Zo maak je kans >>>

***
Uitgelichte afbeelding Mohamed Zouini en Eva Bollen (poster) door Sonja de Bruin

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.