Stem op Tim en Ivi en RED DE AARDE

Omdat wij fan zijn van groene helden, deze keer in de spotlights broer en zus Tim en Ivi Huijsmans. Zij dingen mee naar de titel ‘Wereldverbeteraar van het jaar 2014‘. Draag je hun initiatief RED DE AARDE ook een warm hart toe? Steun ze dan door te stemmen. Het wordt wel moeilijk kiezen, want ook de rest van de finalisten zijn top!

Zie hieronder hun persoonlijke oproep:

Wij zijn Tim en Ivi Huijsmans (15 en 13 jaar). Twee jaren geleden hebben we de organisatie RED DE AARDE opgericht. Wij zetten ons in voor de natuur, het milieu en de dieren.

Inmiddels hebben we beiden oorkondes ontvangen van de Tweede kamer en van Stichting Aap vanwege datgene wat we hebben bereikt. Wij zitten momenteel in de finale van de verkiezing Wereldverbeteraar van het Jaar. Wij zijn de enige finalist die zich inzet voor de genoemde onderwerpen.

De verkiezing is o.a. georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. We hebben nog 1,5 week om stemmen te verzamelen. Ook worden we beoordeeld op inhoud en haalbaarheid.

We hebben inmiddels gesprekken gevoerd met kandidaten voor de Europese Unie, 2e kamerleden, burgemeesters, wethouders en natuur-, milieu- en dierenorganisaties. Op 23 mei aanstaande is de grote finale in Mediaplaza in Utrecht. Als we winnen kunnen we uiteraard veel aandacht vragen voor deze belangrijke onderwerpen.

Wij willen vragen om op ons te stemmen via deze link.

Met vriendelijke groet,
Tim & Ivi Huijsmans
dewandelgids.weebly.com-red-de-aarde-duurzaamheidskompasAfbeelding: dewandelgids.weebly.com

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

1 Comment

  1. Tim en Ivi, succes, mijn stem hebben jullie zeker!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.