Vloggerswandeling voor kinderen en jongeren

Hoe maak je een goede vlog? Wat kun je allemaal filmen in het Nationaal Park Hollandse Duinen? Dat en meer kunnen kinderen en jongeren ontdekken op vrijdag 21 en zaterdag 29 oktober.

Kindercorrespondent Tako Rietveld, bekend van het Jeugdjournaal, maakt samen met de jonge deelnemers, boswachters en een echte cameraploeg het grootste duinvlog ooit. Met elkaar gaan zij de duinen in waar Tako tips en trucs leert over vloggen. Alle deelnemers worden geïnterviewd en schitteren ook nog eens in het grootste natuurvlog. Intussen kunnen de deelnemers vragen stellen aan Tako en de boswachters.

Stemmen op ‘Mooiste natuurgebied van Nederland’

Het Nationaal Park Hollandse Duinen is een nieuw nationaal park in oprichting en is genomineerd voor de wedstrijd ‘Mooiste natuurgebied van Nederland’. Je kunt vóór 31 oktober stemmen via www.mooistenatuurgebied.nl/duinen en SMS: Natuur 06 naar 1008.

Meedoen? Geef je op!
We hebben beperkte plekken te verdelen. Geef je op via info@nationaalparkhollandseduinen.nl onder vermelding van grootste natuurvlog en de datum van je keuze.

Wanneer: Vrijdag 21 oktober
Wie: Kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar
Tijd: 10.00 uur en 14.00 uur.
Waar: duingebied Meijendel bij Wassenaar. De exacte locatie krijg je door als je je aanmeldt.

 

Wanneer: Zaterdag 29 oktober
Wie: Kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar
Tijd: 10.00 uur en 14.00 uur.
Waar: Van Dixhoorndriehoek, Hoek van Holland. De exacte locatie krijg je door als je je aanmeldt.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Een opgeladen telefoon of kleine camera om zelf te vloggen, een goed humeur, goede schoenen en kleding die vies mag worden. Er is gratis parkeergelegenheid en horeca om ouders bij onder te brengen. De organisatie zorgt voor de GPS’en, drinken en snacks. Deze activiteit wordt begeleid door de boswachters en vrijwilligers van de terreinbeheerders Zuid-Hollands Landschap, Dunea en Staatsbosbeheer.

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.