Wensboom GreenStory groot succes

Het was het weekend van 26 mei jl. toen GreenStory een pop-up store opende in Hoog Catherijne. Via NEST Utrecht, een initiatief om sociale ondernemers een etalage te bieden heeft het jonge bedrijf, een plek gekregen om haar uitgebreid assortiment van duurzame schrijfwaren te tonen aan passanten op het station. De pop-up store was een groot succes.

agreenstory pop up store duurzaamheidskompas

De nieuwe aankopen werden niet verpakt, ofwel voor een klein bedrag in tasjes van gerecyclede Indiase kranten (verkrijgbaar in de webwinkel), biologisch katoen of gerecycled papier meegegeven. Speciaal voor de gelegenheid was er een Smateria collectie van tassen, etuis, telefoon-, laptop- en Ipadhoezen, die nu ook verkrijgbaar zijn via de webwinkel van GreenStory.

agreenstory duurzame schrijfwaren duurzaamheidskompas

Op het raam van de pop-up store, heeft mede-initiatiefnemer Yagmur Masmas met gerecyclede post its een wensboom gemaakt. Iedereen kon via deze weg een wens voor de wereld van morgen achterlaten. Yagmur werd ook bijgestaan door verschillende vrijwilligers die GreenStory een warm hart toedragen.

aGreenStory duurzame schrijfwaren duurzaamheidskompas

“Ik werd geholpen door ambassadeurs die bestellingen duurzaam langsbrengen bij hen in de buurt. Bijvoorbeeld omdat ze als student toch al die kant op reizen.” Deze duurzame manier van bezorgen, gaat in de toekomst verder uitgebreid worden.

duurzaamheidskompas.nl - aGreenStory duurzame schrijfwaren (8)

De pop-up store ontving veel leuke reacties van voorbijgangers. “Vooral de wensboom was een echte aandachtstrekker. De volgende keer hebben we graag een 3D versie, als lukt.” Aldus Yagmur Masmas.

duurzaamheidskompas aGreenStory duurzame schrijfwaren (18)

Lees hier ons interview met Yagmur Masmas.

***
Afbeeldingen: GreenStory, David Meerstra

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.