Winnaars HermitHouses bekend!

En de twee winnaars van de winactie voor een gratis overnachting in een HermitHouse zijn bekend!

*Trommelgeroffel*

Van harte gefeliciteerd Janine en Carola!

Janine:
” Mijn droom om ooit op een boerderij middenin de natuur te wonen, blijft vooralsnog een droom. Met een overnachting in een HermitHouse kan ik me vast al even in mijn toekomstdroom wanen en genieten van het buitenleven. Blij verrast ben ik met de prijs! Het lijkt me heerlijk om straks- in het voorjaar- middenin de natuur te overnachten in een innovatief en duurzaam onderkomen. Ik kijk er dan ook erg naar uit.”

 

Duurzaamheidskompas_HermitHouses_int2

Carola:
“Ik wilde heel graag deze unieke ervaring winnen en offline verbinding maken de natuur! wie wil dat nu niet? Maar wat super! Niet alleen dat ik heb gewonnen maar ook dat het project nu ook daadwerkelijk wordt gebouwd. Ik heb er helemaal zin in, lekker in het voorjaar genieten van de natuur samen met mijn vriend.”

We zullen de HermitHouses avonturen van Janine en Carola op de voet volgen voor jullie. Ook feliciteren we HermitHouses met het behaalde succes via crowdfunding. Hoe meer duurzame initiatieven, hoe beter 😉

***
Enkele weken geleden heeft het project HermitHouses via crowdfunding mensen opgeroepen om het initiatief van de grond te helpen. Dankzij betrokken investeerders is het beoogde bedrag binnen en kan het project van start. Naar verwachting zullen de eerste HermitHouses in het voorjaar al gebouwd zijn.

Meer informatie over het project, zie hier onze eerdere post van de winactie.

***

Geen winacties meer missen?
Voor onze nieuwsbrief:
[wysija_form id=”1″]

of volg ons op Facebook en Twitter (@GroeneKlets)

Lees tip:  Winactie: Camelbak waterfles!

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.