Over DK

In een notendop

Duurzaamheidskompas.nl is een weblog en nieuwssite over duurzame trends en lifestyleecologische & biologische producten en duurzame initiatieven. Duurzaamheidskompas.nl publiceert daarnaast productreviews en organiseert eco winacties en DK Deals.

In 2010, een jaar na oprichting, heeft Duurzaamheidskompas.nl de Energy Award gekregen voor beste, groene weblog over duurzaamheid. In 2014 heeft Duurzaamheidskompas.nl Het Groen Lintje ontvangen, voor meest inspirerend initiatief in ‘s-Hertogenbosch. Recent is Duurzaamheidskompas.nl door bekende lifestyle blog Naoki.nl uitgeroepen als één van de leukste groene weblogs in Nederland!

Hoe het begon

Toen ik in 2007 in verwachting raakte van mijn dochter Ceylin, begon ik me te verdiepen in gezonde en duurzame alternatieven voor dagelijkse consumentenproducten. Mijn zoektocht mondde in 2009 uit in de weblog ‘Duurzaamheidskompas.nl’, waar ik met gelijkgezinde bloggers mijn bevindingen en mening deel over onderwerpen binnen het thema duurzaamheid.

In de groene pen klimmen?

Er zijn in Nederland veel mensen die in meer of mindere mate geïnteresseerd, gefascineerd, gepassioneerd of misschien kritisch zijn over duurzame onderwerpen. Duurzaamheidskompas.nl biedt dan ook een platform aan bloggers die hun mening, ervaring, opinie over duurzaamheid c.q. duurzame producten en diensten op structurele basis wil delen met anderen.

Wij zoeken momenteel bloggers en product reviewers. Meer informatie? Mail vrijblijvend naar nur[at]duurzaamheidskompas[punt]nl

Samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven: check ‘Duurzame etalage’

Duurzaam nieuws, reviews, eco winacties en DK Deals

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Het aanmeldingsformulier kun je vinden aan de rechterzijde van de website.

Je kunt ons ook vinden op FacebookTwitter (@GroeneKlets), Instagram en Bloglovin’.

Nurgul-Ozkanli-Kasikci-Duurzaamheidskompas

Over mezelf

In het dagelijks leven ben ik communicatie-vrouw en schrijver. Je kunt me volgen op LinkedIn, Twitter (@TweetingNur) en Instagram.

Verandering begint bij jezelf.

Groene groet,
Nur 

Duurzaamheidskompas.nl compenseert CO2 uitstoot via CleanBits en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 17196635 en bekend bij de Belastingdienst met het btw-identificatienummer NL001624638B14.