Disclaimer

Algemeen

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar/beheerder van de website Duurzaamheidskompas.nl;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • je/jij: de gebruiker (bezoeker) van de website Duurzaamheidskompas.nl;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de website Duurzaamheidskompas.nl die je reeds bekijkt. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient via het contactformulier aan de eigenaar te worden verzocht.
 7. Openlijk reclame maken voor (andere) websites, producten, diensten en merken (in reactie op berichten) op Duurzaamheidskompas.nl, is niet toegestaan. Deze reacties zullen geredigeerd, dan wel verwijderd worden door de beheerder. Voor meer informatie over gesponsorde blogposts of adverteren kun u het contactformulier op onze website gebruiken.

Privacy

Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens volgens de AVG wet.

Algemene voorwaarden 

Voor DK Deal
Voor winacties

28 mei 2022 | Wetgeving betrouwbare website

Reviews en testimonia DK Shop

Wanneer klanten een aankoop doen in onze shop-omgeving (DK Shop), dan krijgen deze klanten een week na de bestelling een automatisch bericht om het bestelde product en de service van de shop te beoordelen. Daarna volgt nog één herinneringsmail hierover. Het achterlaten van een beoordeling is vrijwillig. Wij accorderen deze beoordelingen, maar passen de inhoud ervan niet aan. De beoordeling kan dus zowel positief als negatief uitpakken, afhankelijk van de individuele ervaringen van onze klanten. Wij proberen hier ons voordeel mee te doen en te blijven leren van goede en slechte ervaringen.

Reviews over producten/ diensten

Onze redactie krijgt geregeld, in overleg (barter deal) of soms zonder ons medeweten (free-publicity), een peoduct-sample toegezonden om iets over te schrijven en/of te posten op social media. Dit kan overigens ook een dienstvorm zijn. Wij geven in deze reviews altijd onze eerlijke mening. Ook bij het doorplaatsen van persberichten, verwijzen we naar de bron ervan.
Het komt ook voor dat we betaald krijgen om een redactioneel stuk te schrijven over een product of dienst, een aangeleverde betaalde blogpost te plaatsen of een affiliate-link te verwerken in een (bestaande of nieuwe) blog. In alle gevallen geven wij bij de blog of artikel aan dat het om een gesponsorde/betaalde/affialiate samenwerking gaat.

Heb je vragen over ons beleid? Stuur je vraag naar nur@duurzaamheidskompas.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.