Disclaimer

Algemeen

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar/beheerder van de website Duurzaamheidskompas.nl;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • je/jij: de gebruiker (bezoeker) van de website Duurzaamheidskompas.nl;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de website Duurzaamheidskompas.nl die je reeds bekijkt. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient via het contactformulier aan de eigenaar te worden verzocht.
 7. Openlijk reclame maken voor (andere) websites, producten, diensten en merken (in reactie op berichten) op Duurzaamheidskompas.nl, is niet toegestaan. Deze reacties zullen geredigeerd, dan wel verwijderd worden door de beheerder. Voor meer informatie over gesponsorde blogposts of adverteren kun u het contactformulier op onze website gebruiken.

Privacy

Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens volgens de AVG wet.

Algemene voorwaarden 

Voor DK Deal
Voor winacties