Privacy verklaring

Privacy verklaring en cookiebeleid

Duurzaamheidskompas is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens van bezoekers. Wij gaan altijd zorgvuldig om met deze gegevens. Voor vragen hierover, kun je contact met ons opnemen.

Contactgegevens Duurzaamheidskompas

www.duurzaamheidskompas.nl
nur@duurzaamheidskompas.nl
Heerendonklaan 64
5223 XZ ‘s-Hertogenbosch

Verwerking gegevens algemeen

De persoonsgegevens worden gebruikt om de volgende redenen:

  • Het versturen van de periodieke nieuwsbrief, met een maximum van 12 keer per jaar (verwerker: Mail Chimp)
  • Het versturen van de periodieke DK Deal mailing, met een maximum van 12 keer per jaar (WordPress/Mail Chimp)
  • Het versturen van de opgevraagde kortingscode voor een DK Deal (verwerker: WordPress)
  • Het reageren op vragen via contactformulieren op de website (verwerker: WordPress)
  • Het analyseren van klikgedrag van de bezoekers (verwerker: Google Analytics, affiliate marketing bedrijven)
  • Retargeting door Facebook en Google Adwords
  • Het delen van blogs via social share buttons (verwerker: WordPress, social media)

Verwerking gegevens nieuwsbrief Mail Chimp

Wanneer een bezoeker zijn of haar naam en e-mailadres achterlaat via een algemeen aanmeldformulier op Duurzaamheidskompas.nl, komen deze gegevens automatisch in onze Mail Chimp account. De gegevens blijven opgeslagen, totdat de persoon in kwestie besluit om zich uit te schrijven.

Verwerking gegevens DK Deal

Wanneer een bezoeker zijn of haar naam en e-mailadres achterlaat via een DK Deal kortingscodeformulier, wordt zijn of haar e-mailadres opgeslagen in web beheeromgeving WordPress en gebruikt om de opgevraagde kortingscode toe te sturen.
Op het kortingscodeformulier kan de bezoeker aangeven wel of geen nieuwsbrief van Duurzaamheidskompas.nl te willen ontvangen. Bij wel worden de gegevens toegevoegd aan de mailinglijst in Mail Chimp. Bij nee worden de betreffende gegevens volledig verwijderd uit WordPress.

Verwerken gegevens contactformulier

Wanneer een bezoeker reageert op een blogpost op de website of ons een vraag stuurt via een contactformulier op de website, vragen wij de naam en het e-mailadres om contact te kunnen maken met de betrokkene. Deze gegevens worden opgeslagen in WordPress. Door bezoekers verzonden contactformulieren wordt doorgezet naar G-mail (Google) om te worden voorzien van een passend antwoord. Vervolgens worden deze e-mailberichten verwijderd uit de inbox.

Delen van blogs via social media

Om het delen van berichten mogelijk te maken, zijn er social media share buttons op Duurzaamheidskompas.nl Ook maken we gebruik van retargeting via Facebook en Google Adwords.
Op de websites van deze kanalen lees je meer over hun privacybeleid:

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein bestandje met informatie over het bezoek aan deze site dat op de computer van de bezoeker wordt geplaatst. Gebruikers kunnen de cookies na gebruik van Duurzaamheidskompas.nl verwijderen uit hun browser of instellen dat na iedere sessie cookies worden verwijderd.

Waarom gebruikt Duurzaamheidskompas.nl cookies?

Wij plaatsen cookies zodat we de vormgeving en inhoud van onze site af kunnen stemmen op de wensen van de bezoeker. Door deze cookies is het mogelijk om snel en eenvoudig blogs van Duurzaamheidskompas.nl te delen, video’s te tonen en bezoekers te informeren als er nieuwe blogs zijn.
Je kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Meer informatie hierover kun je vinden op de website Your Online Choices.

Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken.

Analytische cookies

Op de site worden analytische cookies van Google Analytics gebruikt. Met Google is hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten. De gegevens die worden verzameld via de analytische cookies worden niet gedeeld met andere partijen.

Doel en grondslag gegevensverwerking Google

Het doel is inzicht te verkrijgen in het gedrag van bezoekers op de site. Om zo de site beter af te kunnen stemmen op de wensen van gebruikers. Verwerking van de gegevens vindt plaats op basis van een gerechtvaardigd belang.

Bewaartermijn en verwerking gegevens

De verwerkte gegevens worden bewaard totdat de overeenkomst is uitgevoerd of maximaal 26 maanden in het geval van Google. Tenzij de wet een langere termijn voorschrijft. De voor de nieuwsbrief verwerkte gegevens worden bewaard totdat de toestemming daarvoor wordt ingetrokken door de betrokkene.
Een deel van de via de site en nieuwsbrief verkregen data wordt buiten de EU verwerkt.

Persoonsgegevens beveiligen

Duurzaamheidskompas.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen, zoals een SSL-certificaat, om misbruik tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem in dat geval contact met ons op via nur@duurzaamheidskompas.nl

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

je kunt te allen tijde Duurzaamheidskompas.nl verzoeken om inzage te krijgen in de bewaarde gegevens. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment uitschrijven van de nieuwsbrief c.q. jouw toestemming terugtrekken door te klikken op een uitschrijflink onderin de nieuwsbrief of door een e-mailbericht te sturen naar nur@duurzaamheidskompas.nl

Wij willen je meegeven dat je de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de wijze van gegevensverwerking of informeren. Meer informatie hierover kunt je vinden op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Duurzaamheidskompas.nl behoudt het recht de privacy verklaring te wijzigen, dan wel aan te vullen.

Laatst herzien op 02-09-2018