Lunchtas Eat’n’Out

De Eat’n’Out is een lunchtas to-go. Tijdens de lunch kun je van de tas een placemat maken. De Eat’n’Out lijkt een beetje op een Kipling-tas door het materiaalgebruik en de kleuren.

De tas is erg compact 21cm hoog bij 24cm breed en  uitgevouwen 54cm lang bij 41cm breed (ovaalvormig). Het tasje heeft een handvat welke eenvoudig te verwijderen en te reinigen is plus het tasje zelf kan ook, indien nodig, gewassen worden. De tas heeft een schouderband.

eat'n'out lunchtas-duurzaamheidskompas

Eerste indruk

De eerste keer dat ik de tas wilde gebruiken, leek er niet meer in te passen dan een broodtrommel en een beker. Gelukkig ztten er aan de zijkant drukknoppjes die de tas groter maken wanneer je ze hebt losgemaakt. De spullen die op de afbeelding van de site staan, krijg ik er niet allemaal goed in zonder te proppen (bestek, flesje drinken, twee toetjes formaat Danoontje en een lunchbox).

De isolerende laag in de tas zorgt ervoor dat je eten eventjes koel blijft, maar niet uren lang. Na het eten is de Eat’n’Out weer eenvoudig op de vouwen door de rits te sluiten. De tas komt dan vanzelf weer in zijn oorspronkelijke vorm.

eat'n'out-lunchtas-review-duurzaamheidskompas

Het gebruik

De tas leek mij handig voor een wandeling in het bos of een park. Je moet dan wel een picknicktafel hebben om goed gebruik te kunnen maken van de placemat. Op de grond of het zand is de placemat namelijk net zo onstabiel als een kleedje. Indien je op je werk geen kantine of lunchroom hebt, is de tas zeker goed te gebruiken. Maar heb je dan ook echt die placemat nodig?

Lees tip:  Win een hippe Eat'n'Out Lunchtas!

Zelf ben ik voor mijn werk regelmatig met de auto onderweg en dan is het isolerende onderdeel van de tas ook bruikbaar voor mijn lunch. Ik zie mezelf echter nog niet bij een tankstation stoppen om mijn placemat uit te vouwen.

eat'n'out-lunchtas-review-duurzaamheidskompas

Zelf ben ik niet zo van de handtassen omdat ik een schouderband niet prettig vind om te gebruiken. Een rugtasje was wat mij betreft prettiger geweest zodat je de Eat’n’Out in actieve situaties kan meenemen en dan geen last hebt van een schouderband.

Ideaal voor mijn zoontje

Door de schouderband  en de kort isolerende werking van de tas, is de Eat’n’Out wat mij betreft niet geschikt voor lange wandelingen of actieve excursies. Mijn 5-jarige zoon echter… Iljah vond de Eat’n’Out ontzettend leuk om als lunchtas mee te nemen naar school! Hij vond het placemat idee van de tas ook geweldig!

Iljah-hansen-eatnout-lunchtas-review-duurzaamheidskompas

Misschien is het voor het merk een idee om ook een kindervariant op de markt te zetten. Bijvoorbeeld dat er na het uitvouwen van de tas een spelletje op de placemat te voorschijn komt voor een regenachtige overblijfmiddag?

Hot of not?

Eat’n’Out is er in het zwart, blauw, groen en paars en oogt hip. De lunchtas is vooral handig voor mensen die onderweg zijn (werk, autovakantie, etc.), maar ook voor bij het overblijven van schoolkinderen. Je kunt een Eat’n’Out aanschaffen voor € 23,50.

Stay tuned

Houd Duurzaamheidskompas.nl de komende tijd goed in de gaten, want binnenkort kun je kans maken op een Eat’n’Out via een nieuwe winactie.

– Lunchtas Eat’n’Out review wordt mogelijk gemaakt door BespaarBazaar.nl – 

Author: Vivianne

Als een vlinder | Niet langs, maar met elkaar | Autodidact | Logopedist | Better safe than sorry | Glas is half vol

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.