Made Sustained

Made Sustained mag gezien worden. Deze BPA-vrije, dubbelwandige RVS waterfles houdt de inhoud tot 4 uur warm of tot 20 uur koud. Made Sustained is compact en makkelijk mee te nemen. De fles is slechts 292 gram zwaar, past in een bidonhouder en is verkrijgbaar in drie kleuren. Made Sustained wordt geproduceerd in China.

Eerste indruk

Deze stijlvolle, herbruikbare waterfles voor 500 ml drank, is mijn nieuwe sample voor de Grote Waterflessen Test. Iedere keer als ik aan mijn scriptie of een nieuw artikel voor Duurzaamheidskompas.nl werk, heb ik hem de afgelopen weken bij me gehad. Made Sustained is een mooie fles die niet zou misstaan in een zakelijke omgeving.

2-made-sustained-duurzaamheidskompas-grote-waterflessen-test

De belangrijkste eigenschappen van de Made Sustained op een rijtje:

– Inhoud: 500 of 1000 ml.
– BPA vrij
– Dubbelwandig RVS 304: warme drank blijft tot 4 uur warm, koude drank blijft tot 20 uur koud
– Geen bijsmaak aan de drank
– Fles van 500 ml past in bidonhouder
– Lekvrij
– Afmeting (500ml): 26,5 cm hoog, 7 cm doorsnee (onderkant)
– Afmeting (1000ml): 32,5 cm hoog, 9 cm doorsnee (onderkant)
– Fles 500 ml verkrijgbaar in: Black Tie, Blue Sky en Silver.
– Fles 1000 ml (Big silver): logischerwijs in het zilver verkrijgbaar

Reinigen: Met de hand spoelen met warm water en wasmiddel, de dop kan eventueel in de vaatwasser. Fles open in de kast zetten zodat hij van binnen goed kan drogen.

Made-Sustained-geïsoleerde-fles-1000ml-rvs

Mijn ervaring

Ik vond het een prettige fles in gebruik. Ik heb constant gedronken met het idee dat ik uit een frisse, hygiënische fles dronk. Dit komt door het RVS materiaal waar de fles van van gemaakt is (er zit geen plastic o.i.d. in de drinkopening) waardoor mijn water lekker koel bleef.

Lees tip:  Dikke en de dunne

Het reinigen ging voor mij gemakkelijk met de hand, een sopje en een flessenborstel. Een borstel is handig omdat de hals van de fles te smal is voor een normale afwasborstel. Als je Made Sustained slechts voor water gebruikt, dan is het afspoelen van de binnenkant ook afdoende lijkt me.

Het grootste voordeel van Made Sustained is dat mijn water lekker op temperatuur blijft, ik een “schone” drinksensatie heb, zonder bijsmaak en de fles er netjes uitziet. De nadelen zijn dat hij wat lastig te reinigen is als je geen flessenborstel in huis hebt. Hoewel je natuurlijk met warm water en een sopje ook een heel eind komt! En er is geen haakje of bandje waarmee je de fles eventueel ergens aan kunt bevestigen. Daar tegenover staat dat de fles past in een bidonhouder. Persoonlijk vindt ik het ook een ideale bureaufles.

made-sustained-duurzaamheidskompas-grote-waterflessen-test

Hot of Not

Hou je niet zo van plastic, heb je liever steviger materiaal dan glas en drink je zowel koude als warme drankjes uit je herbruikbare waterfles? Dan is Made Sustained de fles voor jou. Voor € 22,95 kun je deze waterfles aanschaffen in de kleuren Black Tie, Blue Sky of neutrale Silver. Voor de grote dorst is er ook een liter variant Made Sustained Big Silver verkrijgbaar.

Korting op je eigen Made Sustained?

Ben je toe aan een nieuwe waterfles? Als DK bezoeker krijg je maar liefst 15% korting op de aanschafprijs van een Made Sustained. Voer bij het afrekenen de couponcode duurzaamheidskompas (deze is hoofdlettergevoelig) in en profiteer tot 1 mei 2014 van deze buitenkans op Waterflessenwinkel.nl!

Lees tip:  Bluetank Thermo

De Grote Waterflessen Test : Made Sustained wordt mogelijk gemaakt door Waterflessenwinkel.nl

Author: Sophia

Communicatie | Schrijver | Keukenprinses | Fan van duurzame gadgets | Verantwoorde cosmetica | Trend watcher op het gebied van duurzaamheid| Mijn kinderen verdienen het beste!

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.