Minimalistisch en compact: Retulp Tumbler

Mijn leven met een drukke baan en 3 kleine kinderen speelt vaak onderweg af. In dit gehaaste bestaan is het fijn om altijd je favoriete drank mee te kunnen nemen in een daarvoor geschikte thermosbeker. Luisterend naar het laatste nieuws, met een beetje geluk een lekker zonnetje en de heerlijke geur van koffie uit mijn koffieapparaat thuis, kan ik voor mijn volgend overleg weer even tot rust komen. Of nadat we gehaast hebben moeten eten om daarna met een of meerdere van de kinderen naar het schaatsen, voetballen of atletiek te racen toch onderweg of langs de zijlijn even bij te komen. De afgelopen jaren heb ik dan ook meerdere thermosbekers uitgeprobeerd. Eén daarvan is de Retulp Tumbler Thermosbeker.

Waarom Retulp Tumbler?

Het drinken van water, maar vooral warme dranken in de auto of onderweg gaat niet altijd zonder problemen. Helaas soms met zeer vervelende gevolgen. Niets is irritanter dan de door jou voorbereide lekkere koffie, thee of water net voor een belangrijk overleg in je tas of op je hemd te krijgen door een lekkende dop. Dat was voor mij ook de reden dat ik graag de Retulp Tumbler wilde uitproberen.

Eerste indruk en het gebruik

Ik heb gekozen voor een donkerblauwe Tumbler van 300 ml van RVS. De buitenkant van de beker voelt poreus en het geheel ligt stevig in de hand.
Voor de theeliefhebbers is bij de beker eveneens een stalen theezeef gevoegd. Deze is ook te gebruiken als ‘fruit infuser’. Uiteraard is de zeef ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Het fijne vind ik dat er in de dop geen irritante rubberen ring zit wat vaak na een tijdje slijt. Ook heeft de beker geen drinktuit wat op de meest ongelukkige momenten lekt, maar een brede opening. Kortom, een mooie, compacte en stevige fles zonder poespas.

Bijzonderheden Retulp Tumbler

De beker houdt dranken volgens de producent 6 uur warm en tot 8 uur koud. Voor mij is dat ruim voldoende aangezien ik de Tumbler vooral tijdens korte ritten gebruik. Het is natuurlijk wel van belang om de dop er vooraf en bijvoorbeeld niet tijdens het rijden van af te halen. Bij hete vloeistoffen is het sowieso raadzaam om voorzichtig te werk te gaan, ongeacht het model thermosbeker. Vanwege de druk in de beker, kan er namelijk wel eens stoom of spetters heet water vrijkomen.

De Tumbler is gemaakt van hoogwaardig en gerecycled staal en past daarmee helemaal bij een duurzame leefstijl. Met de aankoop van een herbruikbare fles draag je bij aan een plastic-arme wereld zonder wegwerpartikelen. Leuk weetje: Retulp doneert al enkele jaren schoon drinkwater aan mensen in Afrika en Indonesië.

Als bedrijf kun je de Retulp Tumbler thermosbeker ook bedrukken met je logo. Meer informatie hierover vind je op de site van Retulp.

Retulp Tumbler Thermosbeker: Hot or not?

Ben je op zoek naar een minimalistische uitstraling en een handzaam formaat thermosbeker? Dan is de Retulp Tumbler jouw thermosfles! Let wel dat de Retulp Tumbler niet in de vaatwasser kan en je er ongeveer een flinke Cappuccino in kwijt kunt.

Kijk ook eens in DK Shop voor herbruikbare flessen en bekers!

Author: Deniz

Projectleider | Maatschappelijk betrokken | Bosschenaar in hart en nieren | Serial criticaster ;-) | Voorliefde voor innovatie

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.