Review: GreenBook deel 2

Klik hier voor de meest actuele review van GreenBook

Nur vroeg me laatst of ik het A-4 formaat van GreenBook wou testen. Ik denk dat er niemand is die dit niet zou willen want, het boek zien staat gelijk met er verliefd op worden. Het is een charmant boek om te zien en ik werd er direct benieuwd naar. Een white board in notitieboek- vorm. Daar was ik als scriptant benieuwd naar! Lees de eerder gepubliceerde review hier. Aangezien deze review erg duidelijk ingaat op een
aantal belangrijke details laat ik dit hier buiten beschouwing en deel ik hier enkel mijn persoonlijke bevindingen met jullie.

Greenbook
GreenBook is ontwikkeld door aGS ( a Green Story). Deze organisatie richt zich op het op laagdrempelige wijze creëren van een groenere werk- of studeerplek. Er wordt zowel rekening gehouden met het productieproces als hetgeen waarop wordt bespaard tijdens het gebruik van de producten. Zo scheelt het een hoop loze kladjes in de prullenmand als deze uitwisbaar zijn door het whiteboard materiaal. Dit alles maar GreenBook een geschikt duurzaam alternatief voor op kantoor of bij het studeren.

Conclusie: hot or not

GreenBook staat, zo is gebleken, gelijk aan het op gang brengen van spontane gesprekken en de nodige complimentjes. Iedereen (écht iedereen) zegt iets over GreenBook zodra ze hem zien. Want wat is hij mooi en het gebruik van dit product maakt ook nieuwsgierig. Dit maakt het dus een heel geschikt en duurzaam (relatie) geschenk.
Waar ik mij zorgen om maakte was
dat linkshandige mensen wellicht hinder zouden ondervinden bij het gebruik van GreenBook. Ik las onlangs een artikel over hoe onvriendelijk de wereld is voor linkshandige. Met dit in mijn achterhoofd deed ik een test. De linkshandige mensen die ik ken in mijn omgeving glijden als het ware direct met hun hand over de tekst die ze zojuist hebben geschreven. Helaas levert dit wat problemen op (lees: uitveeg gevaar en een zwarte hand.) De inkt droogt namelijk niet direct op, dit duurt een paar seconde, waarna de inkt niet meer zo gemakkelijk uit te vegen is.

Lees tip:  Top 5 duurzame (kerst)kado's

Ik ben blij dat ik GreenBook nu tot mijn beschikking heb en ook vind ik het prettig dat je gemakkelijk materialen kunt bijbestellen via de site.
Lees deel 1  van de review van GreenBook hier

 

 

Author: Sophia

Communicatie | Schrijver | Keukenprinses | Fan van duurzame gadgets | Verantwoorde cosmetica | Trend watcher op het gebied van duurzaamheid| Mijn kinderen verdienen het beste!

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.