Review: GreenBook Kids

Niet alleen ik volg duurzame trends op de voet. Mijn dochter Ceylin is ook te porren voor het testen van eco-gadgets en goodies. Eerder heeft ze een duurzame broodtrommel getest, meegeholpen met een review over natuurlijke shampoo voor kinderen. En nu heeft ze een heus stuk geschreven over wat ze vindt van de nieuwe GreenBook kids; een uitwisbaar notitieboekje om in te schrijven of (haar favoriete bezigheid) te tekenen.

Hieronder ongecensureerd (minus het speelse lettertype) haar ongezouten mening:

Wat een mooi boekje zeg!

Toen ik dit boekje kreeg werd ik zoooo blij: ’eindelijk! Je kunt er met een speciale stift in schrijven en met de dop gummen het is erg makkelijk om te doen en ook erg leuk alle fouten die je maakt of er niet op wil hebben kun je met de dop gummen ik vind het handig voor sommen of voor tekeningen bijvoorbeeld en nog veel meer andere dingen. Je mag het helemaal zelf weten, maar je moet het wel goed bewaren zoiets kom je niet altijd tegen.

Ik gebruik het zelf om nuttige dingen te doen met school bijvoorbeeld. Jij kunt het voor iets anders gebruiken als je wilt. Je krijgt er een stift, een plastic flesje(klein)met een soort chemisch spul dat het makkelijker weghaalt niet te veel spuiten anders gaat het te snel op, spuit het vooral NIET in je ogen het kan erg prikken en een doekje om het weg te vegen. De kaft vind ik ook erg mooi met een mooi boompje het voelt erg LEVENDIG (zelf verzonnen). Ik hoop dat je het leuk vindt en gebruik het goed.

GreenBook kids is te krijgen via de webshop van GreenStory en een starterspakket kost € 17,50. Daar zit naast het boekje in A5 formaat o.a. een stift, doekje en spray bij. Je kunt je pakket ook zelf samenstellen of extra’s bestellen zoals gekleurde stiften, uitgebreide penlus en diverse pagina’s.

Lees tip:  Investeren in MOYU via crowdfunding

-Deze review is mogelijk gemaakt door GreenStory-

Credits afbeelding: Duurzaamheidskompas, Greenstory

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.