Review: Flaske Golden

We horen steeds vaker over de voordelen van het (voldoende) drinken van water voor de gezondheid. Ik vind het zelf best moeilijk om regelmatig water te drinken, ik vergeet het gewoon. Ondertussen heb ik ook al een app geïnstalleerd op mijn telefoon die mij hier regelmatig aan herinnert. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de herinnering vaker snooze dan me lief is. Maar toch; alle beetjes helpen.

De gouden waterfles

Wat ook helpt is een aantrekkelijke, handige fles. Het gebruiken van een waterfles die je zelf kan bijvullen wordt steeds populairder en dus ook het aantal waterflessen en modellen wat beschikbaar is. Ik heb zelf al verschillende flessen gebruikt en was dan ook meteen enthousiast om de Flaske te testen. Mijn vrouw Nur heeft gekozen voor de gouden 500 ml Flaske die past bij het interieur van ons nieuwe huis 😀

Flaske: een eyecatcher

Qua uitstraling maakt de fles meteen indruk. De fles komt in een mooie stevige kartonnen verpakking en zit zelf ook nog in luxe velours tasje. Door de expliciete kleur valt de fles ontzettend op en is dus ook een eyecatcher. Op de site zijn nog meer designs te vinden. Je kunt daarmee een fles kiezen die past bij je persoonlijke smaak.

Voor ieder wat wils

Naast de vele ludieke of juist sobere kleuren en opdrukken, zijn er ook meer formaten te vinden; 260 ml en 750 ml maar ook een beker. Voor mij is het belangrijk dat een fles makkelijk meegenomen kan worden in mijn tas onderweg. De 500 ml is handig vormgegeven en kan makkelijk mee. Het materiaal is glad waardoor het makkelijk mijn tas inglijdt. Maar met een volle tas die uitpuilt kan ik me goed voorstellen dat de 260 ml fles ook erg functioneel kan zijn.

Lees tip:  Bluetank Thermo

Zowel koude als warme dranken

Of ik nu in de zomer aan het strand zit of bij de schaats les van mijn dochter aan het klappertanden ben, de Flaske fles is in beide situaties goed in te zetten. De fles heeft namelijk een draaibare dop en kan vloeistoffen tot 24 uur koud en 12 uur warm houden.

Wat mag het kosten?

De Flaske is niet goedkoop, maar gezien de mooie designs vind ik het niet te duur (500 ml = 29,95 EUR). Op de website zijn nog veel andere handige gebruiksartikelen te vinden zoals een karabijnhaak om je fles aan je tas te bevestigen, een schoonmaakborstel en zelfs een rvs-rietje (scheelt weer qua reductie van de plastic soup). De fles is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal en met je aankoop steun je ook nog eens schonere oceanen. Flaske doneert namelijk 10% aan the Ocean Clean Up.

Kortom…

Ben je op zoek naar een veelzijdige no nonsens fles zonder poespas en vervaardigd van stevig materiaal? Dan is de Flaske een goede optie voor jou. De variëteit aan formaten en dessins zorgt ervoor dat je altijd iets vindt dat past bij je persoonlijke situatie en smaak. Je hebt al een Flaske vanaf 24,95. Zie de webshop voor alle opties.

Deze review is mogelijk gemaakt door Flaske bottle

Author: Deniz

Projectleider | Maatschappelijk betrokken | Bosschenaar in hart en nieren | Serial criticaster ;-) | Voorliefde voor innovatie

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.