Win eco schrijfset van GreenStory

* Deze actie is inmiddels beëindigd. Volg ons op FB en Twitter en blijf op de hoogte van nieuwe acties en win leuke ecoproducten! * Het doet me goed om te zien dat er bij steeds meer organisaties een digitaliseringsslag wordt gemaakt. Papier maakt plaats voor schermen en tablets. De ouderwetse papiermolens krijgen een digitale make-over als high-tech control management systemen waarbij je met een druk op de knop allerlei processen kunt doorlopen; zonder ook maar een enkel boompje te verspillen.

Deze maand hebben we al aandacht gevraagd voor duurzame kantoorspullen met de review ‘Nietloos nieten’, mogelijk gemaakt door GreenStory; een webwinkel met uitsluitend duurzame, eco-vriendelijke gadgets, schrijfwaren en toebehoren.

agreenstory-duurzame kleurpotloden-duurzaamheidskompas

GreenStory is een hartverwarmend initiatief van studenten die de wereld stukje bij beetje willen vergroenen en dat ook recent genomineerd is geweest voor de ASN Bank Wereldprijs. Mede-oprichter Yagmur Masmas omschreef het wat ons betreft treffend met haar quote ‘Begin bij jezelf; het is jouw wereld van morgen’ (Lees hier het interview met Yagmur).

Duurzame schrijfwaren en kantoorspullen gebruiken betekent zeker niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Dat bewijst dit mooie, gerecyclede notitieblok met uniek papier vervaardigd uit onder meer algen en een kaft van Tar Paper (aardolie resten) en haar metgezel, een 100% FSC gecertificeerde bio balpen. Beiden met een groen verhaal dat je hier kunt nalezen.

agreenstory-tar paper-duurzaamheidskompas

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met dit eco schrijf-stel? Duurzaamheidskompas.nl mag dit duurzaam boekje en eco balpen weggeven! Of je nou een schrijver bent, een student of simpelweg kickt op leuke, eco-spullen? Dit handig setje zul je zeker waarderen!

Lees tip:  5 Tips voor duurzaam printen

Hoe maak je kans?

Om te kunnen winnen hoef je je alleen maar in te schrijven voor onze DK Nieuwsbrief (zie rechterkant website). Zo blijf je op de hoogte omtrent het laatste nieuws, reviews en eco winacties én maakt je bovendien kans op dit waanzinnig leuk setje!
We zullen de schrijfset verloten onder alle nieuwsbrief aanmeldingen. Sta je al ingeschreven? Dan maak je dus automatisch kans. Vergeet niet om ook je vrienden en familie te attenteren op deze eco winactie door te liken en te delen via Social Media!

Deze winactie* loopt tot en met 3 april 2015.

eco notitieblok - agreenstory - duurzaamheidskompas

eco schrijfwaren - agreenstory - duurzaamheidskompas

agreenstory-duurzame pen-duurzaamheidskompas

– Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door GreenStory –

* exclusief puntenslijper

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.