Win Marseille zeepvlokken

* Deze actie is inmiddels beëindigd. Volg ons op FB en Twitter en blijf op de hoogte van nieuwe acties en win leuke ecoproducten! *

Zelf wasmiddel maken is makkelijk èn spotgoedkoop. Dat heb ik persoonlijk ervaren.

Nog niet overtuigd? Duurzaamheidskompas.nl mag maar liefst drie Doe-het-zelf probeerpakjes weggeven, zodat je zelf je wasmiddel kan maken!

Motiveer je deelname

Meedoen is eenvoudig. Vertel in een aantal zinnen waarom jij ‘klaar’ bent met het ‘traditionele supermarkt wasmiddel’ en graag wilt overstappen op Marsiglia.
Wij selecteren de drie meest originele, leuke, grappige, opvallende reacties uit als winnaars.

Wacht niet te lang

Maak meteen kans door hieronder te reageren met je motivatie. Deze winactie sluit op 1 mei 2014.
Benieuwd naar de voorwaarden? Check onze disclaimer hier.

***
Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door VitexNatura.com

Lees tip:  Win vrijkaarten voor Raw food seminar

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

18 Comments

 1. Ja, ik ben klaar met het gewone wasmiddel. Het is duur, maar bovenal belastend voor het milieu. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar de zeepvlokken en het wasresultaat! Dat het zo makkelijk zelf te maken is, had ik nooit gedacht en het past perfect in de DIY-trend! 🙂

 2. Ik ga helemaal uit mijn dak met milieu vriendelijke producten van grote klasse, heerlijk zo zowel anderen als mezelf met de ” perfecte” producten te verrassen.
  De prijs een geweldig Marsiglia pakket, die kans is helaas super klein, maar met http://www.duurzaamheidskompas.nl op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een echte vriendelijke winnares te zijn!!

 3. Ik zou graag de zeepvlokken voor mijn zus willen winnen die student is.
  Kan ze leren dat afwassen écht niet zo stom/duur hoeft te zijn 🙂

 4. Wat leuk dat het nu zo “in” is om zelf wasmiddel te maken. Ik heb het jaren geleden, in mijn studententijd, met een vriendin eens proberen te maken. Die vriendin had een eigen recept. We hebben enorm gelachen, maar het resultaat was een rare gekleurde substantie, waar we onze kleding echt niet mee durfden te wassen. Het hele huis rook wél hartstikke lekker 😉 Nu, jaren ouder en wijzer (ahum) zou ik het wel eens opnieuw willen proberen. Met drie opgroeiende kids is wasmiddel al duur genoeg, én het is ook nog eens beter voor het milieu!

 5. Lijkt me heel erg leuk, en natuurlijk erg mileubewust! Ik maak graag een kansje op dit pakket om zelf wasmiddel te kunnen maken.

 6. Ik doe graag dat wat goed is voor het milieu maar het is niet altijd even makkelijk om de beste manier te vinden. Ik zou dit dus graag proberen om te kijken of dit de manier voor mij wordt! Of het met mijn danskleren goed schoon houdt en dus ook goed is voor het milieu.

 7. Tof!
  Ik maak zoveel mogelijk zelf en ben vaak allergisch voor wasmiddel, dus lijkt me ideaal!

 8. Ik ben zover om overtuigd te worden dat dit net zo goed wast als mijn normale wasmiddel.

 9. ik zou willen dat iedereen zou stoppen met die milieuvervuilende wasmiddelen. Verder vind ik die supermarktmiddeltjes ontzettend stinken, ik moet er van niezen. Het is heel leuk om zelf je eigen wasmiddel te maken, maar het raspen van de zeep vind ik behoorlijk tijdrovend. Ik zou heel graag dit middel eens proberen.

 10. De zogenaamde zachte zomerluchtjes die in wasmiddelen zitten kunnen me gestolen worden; ik kies liever mijn eigen parfum, en laat de was de was zijn ! En ik heb altijd al een zwak gehad voor Frankrijk, Franse mannen… 😉 Dus kom maar op met een Frans wasmiddel ! Daar wil ik wel mee aan de slag !

 11. als ik zorg draag voor het milieu is het misschien maar één druppel op een hete plaat. maar indien iedereen zo doet is het wel een hele emmer

 12. Ik maak al jaren zelf wasmiddel, maar ik rasp de zeep, zou graag de vlokken proberen.
  Wij wassen nogal veel door een kleine in de waswabare luiers.
  Zelf kan ik veel cosmetische producten niet verdragen, vandaar het zelf maken, en nog goedkoop ook.

 13. Ohhh, dit wil ik al zolang proberen! Milieubewust, zacht, en voordelig! Wanna try!!!♥♥♥

 14. Zodat ik op nóg een terrein in mijn leven schoner aan de slag kan! Ik ben al bezig met ‘schone’ kleding (zonder uitbuiting of gifstoffen), clean eating (minder suikers en toegevoegd stofjes) en schone energie…. Schoon wasmiddel maakt het plaatje compleet!

 15. Sinds de geboorte van mijn zoon staat steeds meer in het teken van puur, duurzaam en eerlijk… Maar aan wasmiddel ben ik nog niet toegekomen! Fantastisch om ook duurzaam te kunnen wassen; een uitdaging om dit te gaan proberen !

 16. Back to basic! Geen gedoe… Ik zal graag kennismaken met duurzaam wassen. Het maakt me nieuwsgierig, zeker omdat het een Franse traditie is.

 17. Overal geurtjes waar ik allergisch voor ben….zelfs neutral kan niet, allergie voor het schuimmiddel wat in zeep zit….probleem, dus pillen slikken!

 18. Wat leuk, zou ik graag willen proberen, ik doe graag mee 🙂

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.