Win overnachting Hermit Houses

* Deze actie is inmiddels beëindigd. Volg ons op FB en Twitter en blijf op de hoogte van nieuwe acties en win leuke ecoproducten! *

Hermit Houses, een duurzaam initiatief van Hollandse bodem. Geheel zelfvoorzienende woningen die gemakkelijk op- en af te bouwen zijn op locatie van je keuze.

Volgens de bedenkers biedt dit een unieke kans. Met Hermit Houses kunt je zelfstandig overnachten in de natuur, zonder dat je bepaalde gemakken hoeft te missen. Belangrijker nog, zonder dat je schade berokkent aan je omgeving.

Hermit Houses zijn weliswaar vervaardigd uit duurzaam materiaal, maar ook architectonisch gezien zijn ze de moeite waard om te zien.

Hermit Houses: breed inzetbaar

Toen ik de informatie over deze bijzondere huizen tot me nam, leken mij de mogelijkheden eindeloos. Ook voor derde wereld landen zouden de Hermit Houses uitkomst kunnen bieden. Men kan op deze manier een zelfvoorzienend en veilig onderdak hebben. Ook in landen waar constante aardbeving gevaar heerst, of als tijdelijke noodoplossing na een natuurramp en ga zo maar door.

Status: offline

Hermit Houses staan voor het motto ‘Life Unplugged‘. Ontsnappen uit de dagelijkse hectiek, even offline en in verbinding met natuur. Zie hier voor een korte film op Vimeo genaamd Life Unplugged – The Hermit Houses

Wees de eerste Hermit Houses gast

Om het project een volwaardige start te kunnen geven, zijn de initiatiefnemers een crowdfunding gestart. Als Duurzaamheidskompas.nl geloven wij in dit project. Om het mogelijk te maken, hebben we ook jouw hulp nodig als pionier. Via deze link kun je meer lezen over Hermit Houses en een bedrag doneren om het initiatief verder op weg te helpen.

Lees tip:  Winnaars HermitHouses bekend!

Krijg een overnachting kado

Daar komt bij kijken dat wij als Duurzaamheidskompas.nl 2 gratis overnachtingen in Hermit Houses mogen weggeven (mits het doelbedrag via crowdfunding wordt behaald).

Zou jij deze unieke ervaring in het prachtige Overijsselse landschap niet willen missen?
Stuur dan je reactie naar nur@duurzaamheidskompas.nl of stuur een PB via Facebook of Twitter. Onder de reacties tot en met 31 december 2013 zullen wij de overnachtingen verloten.

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.