Winactie Bottle bright

* Deze actie is inmiddels beëindigd. Volg ons op FB, Twitter, Instagram én schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe acties en win leuke ecoproducten! *

Tja, hoe kun je het nieuwe jaar beter inluiden dan een ‘vette’ eco winactie!

Speciaal voor onze lezers/volgers hebben wij de Brighten-my-bottle winactie op poten gezet met dank aan Waterflessenwinkel.nl

Meedoen is eenvoudig.
Heb jij een waterfles die toe is aan een grondige schoonmaak en wil jij de tabletten van Bottle bright uitproberen? Tweet op Twitter óf reageer op Facebook met #brightenmybottle of simpelweg met #BmB en maak kans op één van de drie pakken Bottle bright tabletten! Vergeet ons niet te taggen in je tweet of bericht, zodat we je reactie kunnen zien.

Deze winactie duurt tot en met 18 januari 2015. Voor de algemene voorwaarden van onze winacties, zie de disclaimer.

Bottle bright

Een herbruikbare waterfles is uiterst milieuvriendelijk en helemaal hip. Maar wat doe als je fles na een tijdje muf begint te ruiken of als er kalkresten achterblijven in de krochten? Bottle bright weet daar raad mee.

De Bottle Bright schoonmaak tabletten verwijderen hardnekkige vlekken en geuren in je drinkfles, waterfles of thermoskan daar waar de spons of vaatwasser niet bijkomt. Ook geschikt voor nog ‘oude’ flessen nieuw leven in te blazen!

survivaldepot.co.uk-bottle bright-duurzaamheidskompasBottle bright is:

  • Veilig , snel en makkelijk te gebruiken.
  • Biologisch afbreekbaar, chloorvrij en milieuvriendelijk verpakt
  • Gecertificeerd door The Natural Products Association

Clean Ethics, de bedenker van Bottle Bright staat voor ‘buy one, give one’ principe. Voor elk product dat gekocht wordt geeft het bedrijf dezelfde hoeveelheid Bottle Bright aan mensen in vitale nood van schoon water. Buy Clean, Give Clean.

Lees tip:  #GoArctic met DK!

Binnenkort kun je onze review over Bottle bright lezen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen!

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.