Winactie: #GeefGroenKado

* Deze actie is inmiddels beëindigd. Volg ons op FB, Twitter, Instagram én schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe acties en win leuke ecoproducten! *

Zo doe je mee met #GeefGroenKado
Ken je iemand die het verdient om verwend te worden? Reageer onder deze blogpost wie jij blij wilt maken met een Nationale Groene Kadobon en waarom nou juist deze persoon dit kado verdient. Wordt jouw reactie gekozen door de redactie? Dan ontvangt de voorgedragen persoon van ons een vrij te besteden Nationale Groene Kadobon ter waarde van 25,- euro!

Vergeet niet om ons ook te volgen op Twitter, Instagram of Facebook en om zoveel mogelijk vrienden en familie te taggen zodat ook zij mee kunnen doen met deze gave actie.

Sluitingsdatum en voorwaarden
Meedoen kan tot en met vrijdag 23 september 2016. Lees hier de disclaimer voor de algemene voorwaarden voor deelname aan winacties van Duurzaamheidskompas.nl

Wil je meer weten over de Nationale Groene Kadobon? Hier lees je onze blogpost over deze duurzame kadobon.

-Deze winactie is mogelijk gemaakt door de Nationale Groene Kadobon-

Deelname winactie
Ik ga akkoord met de privacy verklaring en disclaimer. *
Ik wil geen winactie missen en ontvang graag de nieuwsbrief. Ik kan me ieder moment weer uitschrijven.

Author: Nur

Oprichter Duurzaamheidskompas.nl | Scriptschrijver | Flexitariër | Sushi rulez | Mama van 3 | Zwak voor dieren | liefhebber van dramatische liefdesverhalen

Share This Post On

7 Comments

 1. Wil graag mijn vriendin verrassen met een Groene Kadobon! Na een moeilijke periode gaat ze samenwonen met haar nieuwe vriend. Ze koopt regelmatig mooie en sfeervolle 2e hands spullen met een verhaal en gooit weinig weg. Met #GeefGroenKado kunnen ze samen andere duurzame produkten kopen voor in hun duurzame huis en voor hun (hopelijk) duurzame relatie!

  NB: door deze actie ben ik ook weer op leuke ideeën gekomen…win-win situatie dus ;).

 2. Mijn nichtje Nadia verdient een Groene Kadobon omdat ze al lang met duurzaam leven bezig is. Haar groente en fruit krijgt ze van locale boeren. Verder fiets ze altijd naar werk of gebruikt ov. Ze is heel creatief met cadeautjes die ze ook duurzaam zijn en die ze duurzaam verpakt. Ik vind dat ze goed bezig is qua duurzaamheid. De Groene Kadobon zou een leuke verrassing kunnen worden.

 3. Nu mijn dochter Stephanie is gaan samen wonen ontdekt ze dat duurzaam zijn in hun voordeel kan werken! Ze is zeker nu al begaan met mens, dier en milieu. En deze blog zou haar nog meer inzicht geven op verantwoorde producten!
  Het zou geweldig zijn haar een ‘groene bon’ cadeau te geven om zo een gezond en duurzame product er van te kopen! Wil zeker dat ik verantwoordelijk bezig ben en zo haar hier mee dat duidelijk te maken! Ik hoop dat ik mag winnen en dat mijn dochter net zo enthousiast zal zijn als dat jij bent op de Nationale Groene Kadobon!

 4. Ik doe graag mee voor mijn vriend. Het zou erg leuk zijn om hem op deze manier te mogen verrassen. Hij is gewoon de liefste <3

 5. Ik speel graag mee voor mijn moeder, ze verdiend het zeker om eens te worden verwend. Ze heeft al een hoop meegemaakt met me en het is wel eens leuk om iets terug te kunnen doen. Voor de Liefste moeder van de wereld!!

 6. ik nomineer mijn lieve mamsie!

  Zelf leef, eet en denk ik groen. Daar word de lieverd soms zelfs gek van, ze vindt dat ik wat overdrijf.

  Maar ondertussen doet zijzelf ook stinkend haar best hoor.

  Alle afval wordt gescheiden. Ze verspilt geen eten. Wat aan spullen over is gaat naar de kringloop. En vlees staat max 2x per week op tafel.

  Zoveel inzet verdient toch een Nationale Groene Kadobon hè?

  Ik volg op twitter en Facebook.

  duim duim duim en zonnige groene groetjes van Riekie

 7. Leuke actie! 😉 ik doe graag mee voor mijn lieve vriend Egbert, 17 september gaan we samenwonen… Hij leert de kneepjes van het vak ‘duurzaam’ al goed, maar hij kan zeker nog wel wat bijscholing gebruiken wat dat betreft hahaha… Hij doet echt wel super goed zijn best, en als we straks samenwonen gaat dat vast helemaal goedkomen. Als beloning voor zijn duurzaamheid, nu al zal het top zijn om hem met die leuke bon te verrassen! 🙂
  Ik volg jullie natuurlijk, op twitter! Groetje van ilsiee

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.